asoundconf set-pulseaudioalsamixer -Dhw έγραψε:Το 9.04 έχει και σίγουρα θα έχει σφάλματα τα οποία θα έχουν λυθεί μόνο όταν βγεί επίσημα τον Απρίλη και για τα οποία αν κάποιος δεν είναι σε θέση να ενημερώνεται για αυτά αλλά κυρίως να μπορείς να τα αντιμετωπίσει τότε προτείνω να γυρίσει σε προηγούμενη stable έκδοση ubuntu (8.04 ή 8,10).
Οι alpha εκδόσεις γενικές γραμμές απαιτούν από τον χρήστη (tester) να είναι εξοικειωμένος με το σύστημά του και είναι ευκίνητος με την κονσόλα, όπως επίσης και να αναφέρει/επιβεβαιώνει σφάλματα που μπορεί να προκύψουν στο Launhpad.
Σε περίπτωση που διαλέξει κάποιος να κινηθεί στον αναπτυσσόμενο κόσμο του Jaunty 9.04 τότε το http://ubuntuforums.org/forumdisplay.php?f=352 είναι αρκετά χρήσιμο και θα πρέπει να το κοιτάζει κάθε τόσο , για να ενημερώνεται και για να αποφεύγεις να κάνεις update την λάθος στιγμή.

Mokou έγραψε:Έκανα ένα νέο χρήστη για να δω αν έφταιγε το cd που είχα βάλει.Στο νέο χρήστη είναι όλα κανονικά οπότε δεν έφταιγε το cd , έβαλα το meld και συγκρίνω directorys αλλά μόνο το pulse kai to themes ξέρω εγώ ,ξέρει κανείς να μου πει ποια άλλα να ψάξω???????
asoundconf list
linuxman έγραψε:Mokou έγραψε:Έκανα ένα νέο χρήστη για να δω αν έφταιγε το cd που είχα βάλει.Στο νέο χρήστη είναι όλα κανονικά οπότε δεν έφταιγε το cd , έβαλα το meld και συγκρίνω directorys αλλά μόνο το pulse kai to themes ξέρω εγώ ,ξέρει κανείς να μου πει ποια άλλα να ψάξω???????
Για δώσε το παρακάτω και πόσταρε τι σου βγάζει
- Κώδικας: Επιλογή όλων
asoundconf list

asoundconf set-default-card NVidia
linuxman έγραψε:Βάζεις όλα στις ρυθμίσεις ήχου σε Pulseaudio δίνεις την εντολήκάνεις ρεστάρτ και μας λες το αποτέλεσμα .
- Κώδικας: Επιλογή όλων
asoundconf set-default-card NVidia