psail έγραψε:οταν κάνω δοκιμή την ich5 alsa μου βγάζει μήνυμα λάθους ενώ όταν βάζω ich5 oss μου κάνει στην δοκιμή ένα συνεχόμενο ήχο.αλλά και που το επιλέγω αυτό μετά πάλι δεν έχω ήχο,όταν βάζω ich5-iec958(alsa) τότε στην δοκιμή δεν κάνει κανένα ήχο μόνο η μπάρα κινείται.αλλά ούτε εκεί έχω ήχο.

psail έγραψε:Usage:
asoundconf is-active
asoundconf get|delete PARAMETER
asoundconf set PARAMETER VALUE
asoundconf list
Convenience macro functions:
asoundconf set-default-card PARAMETER
asoundconf reset-default-card
asoundconf set-pulseaudio
asoundconf unset-pulseaudio
asoundconf set-oss PARAMETER
asoundconf unset-oss
αυτά μου έβγαλε,έβαλα pulse audio και τώρα κάνω επανεκίνηση για να δουμε...
asoundconf set-default-card ICH5

vasiliss έγραψε:καλημέρα παιδιά..Μόλις αγόρασα ένα HP Pavilion DV4 1147cl στην απίστευτη(μάλλον) τιμή των 630 euro.Το θέμα είναι πως δεν έχω ήχο στην camera μου με τον amsn καθώς επίσης και δεν ακούω τον ήχο από τον συνομιλητή μου.Γενικά νομίζω πως ο ήχος είναι απράδεκτος..σε σχέση με τα κωλοvista όπου ο ήχος είναι τέλειος.Μπορεί κάποιος να μου βρει μια λύση?Επίσης το laptop έχει ένα remote controll με το οποίο αυξομειώνεις τον ήχο-play-pause κτλ...Αυτό το μαραφέτι δεν δουλεύει στο ubuntu μου δυστυχώς!!Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κάθε βοήθεια....

DarkLord έγραψε:εγώ έλυσα το πρόβλημα με το skype βάζοντας τις ρυθμήσει που υπάρχουν στην photo που είναι σε αυτό το λινκ http://simos.info/blog/archives/798
καλές συνομιλίες