Γιατί θέλεις να γράψεις κάτι από τα ηχεία ... μπορεί να υπάρχει καλύτερος τρόπος...

linuxman έγραψε:Δοκίμασε το gtk-recordMyDesktop γράφεις όχι μόνο το ήχο που παίζει άλλα και βίντεο δηλαδή ότι κινείται .
baker έγραψε:logari81 έγραψε:παντως μεχρι να βρεις καποια καλυτερη λυση μπορεις να χρησιμοποιησεις το recordmydesktop και να κανεις εξαγωγη τον ηχο απο το βιντεακι που θα προκυψει.
το σκέφτηκα και αυτό... Μάντεψε! το RecordMyDesktop γράφει ήχο από το MIC

baker έγραψε:linuxman έγραψε:Δοκίμασε το gtk-recordMyDesktop γράφεις όχι μόνο το ήχο που παίζει άλλα και βίντεο δηλαδή ότι κινείται .baker έγραψε:logari81 έγραψε:παντως μεχρι να βρεις καποια καλυτερη λυση μπορεις να χρησιμοποιησεις το recordmydesktop και να κανεις εξαγωγη τον ηχο απο το βιντεακι που θα προκυψει.
το σκέφτηκα και αυτό... Μάντεψε! το RecordMyDesktop γράφει ήχο από το MIC
Το όλο θέμα απο εκεί ξεκίνησε... επειδή στα βίντεο που έγραφα με το gtk-recordMyDesktop ο ήχος προερχόταν απο το MIC

linuxman έγραψε:Είναι θέμα ρυθμίσεων αυτό , εγώ έχω γράψει έως και 90 λεπτά live streaming concert από live TV και έχει και κανονικό ήχο όχι από μικρόφωνο .

baker έγραψε:Linuxman, thanks for ur replies αλλά δεν καταλαβαινόμαστε μάλλον..
Στον μείκτη ήχου, για input source έχω μόνο τις επιλογές MIC, Front Mic, Line in, CD άρα δεν γίνεται από εκεί
στα options του RecordMyDesktop και μένα Default έχει σαν επιλογή, που προφανώς σημαίνει ότι το RecordMyDesktop γράφει ήχο από ό,τι ρύθμιση έχεις κάνει στο Volume Control, αν δηλ είχα βάλει Line in, τότε τα βίντεο του RecordMyDesktop θα είχαν ήχο απο το Line in...
μπορώ να βάλω κάτι άλλο αντί για DEFAULT στο RecordMyDesktop για να γραφει όλους τους ήχους που ακούγονται;
Σαν τι όμως? Δεν έχω ιδέα...

linuxman έγραψε:baker έγραψε:Linuxman, thanks for ur replies αλλά δεν καταλαβαινόμαστε μάλλον..
Στον μείκτη ήχου, για input source έχω μόνο τις επιλογές MIC, Front Mic, Line in, CD άρα δεν γίνεται από εκεί
στα options του RecordMyDesktop και μένα Default έχει σαν επιλογή, που προφανώς σημαίνει ότι το RecordMyDesktop γράφει ήχο από ό,τι ρύθμιση έχεις κάνει στο Volume Control, αν δηλ είχα βάλει Line in, τότε τα βίντεο του RecordMyDesktop θα είχαν ήχο απο το Line in...
μπορώ να βάλω κάτι άλλο αντί για DEFAULT στο RecordMyDesktop για να γραφει όλους τους ήχους που ακούγονται;
Δοκίμασε να βάλεις εκεί /dev/dsp

baker έγραψε:Linuxman, thanks for ur replies αλλά δεν καταλαβαινόμαστε μάλλον..
baker έγραψε:Στον μείκτη ήχου, για input source έχω μόνο τις επιλογές MIC, Front Mic, Line in, CD άρα δεν γίνεται από εκεί