Συγγνώμη για την καθυστέρηση έχω καιρό να ασχοληθώ με Internet διότι ήμουν Στρατό..Ίσος μπορέσω να δώσω τώρα την λύση μετά από πολύ καιρό ελπίζω να μην υπάρξουν παρατήρησης για το inactive thread,
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιτάξει αν το θέμα έχει λήθη σε κάποιο άλλο post, αν κάποιος moderator διάβαση το replay μου εδώ προφανώς θα μου κάνει παρατήρηση οποτε θα δοθεί και η λύση

Λοιπόν παιδιά σε όσους έχουν αυτό το πρόβλημα και δεν έχετε μπορέσει να βρείτε λύση, σιγουρευτείτε ότι έχετε δόση αυτό το code στο τερματικό για να δείτε [Όντως] άμα έχετε αυτήν την κάρτα ήχου.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
asoundconf list
lspci -nn
Αν λοιπόν έχετε [όντως] αυτήν την κάρτα ήχου (Intel) που έχω και go στο signature μου, και επίσης {στην πρώτη σελίδα με τα replay έχω δόση και εγώ το code αυτό μπορείτε να επιβεβαιώσετε,}
τότε το μονο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε στο
τερματικό- Κώδικας: Επιλογή όλων
asoundconf set-default-card Intel
το sudo σας επιτρέπει να κάνετε edit το config διότι με sudo έχετε δυνατότητες administrator
sudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base
αυτό το code που έδωσα last για όσους δεν έχουν καταλάβει,απλά όταν έκανα τις προσπάθειες μου ήρθε η έμπνευση ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να ενεργοποιήσω το hardware τις onboard κάρτα ήχου στο laptop οποτε έδωσα enable_msi=1
options snd-hda-intel enable_msi=1
Αν έχετε αυτήν την κάρτα ήχου με τα παρακάτω θα πρέπει να λειτουργεί μετά το Restart
παρακαλώ μετά το restart πηγαίντε στο τερματικό και δώστε ξανά
sudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base
έτσι θα επιβεβαιώσετε ότι μέσα στο config έχουν αποθηκευτεί τα συγκεριμένα lines που δώσατε πριν το restart.
(Για όσους έχουν ubuntu 9.04 / 9.10 / 10.04 / 10.04 Alpha 1 / 2 / 3
η τις modes τον ubuntu / όπως kubuntu / ubuntu koala / panta / bear
κ.τ.λ τα οποια να Tονίσω ότι δεν τα προτιμώ,
υπάρχει η πιθανότητα το config σας να είναι κενό
σε περίπτωση που έχετε κάποιο από αυτά το linux μην ξεχάσετε μετά το "Linux Installation" να κάνετε όλα τα απαραίτητα System Updates / Restarts.
αν το config σας παραμένει κενό απλά προσθέστε τα παρακάτω code που σας έδωσα, κάντε save, μετά restart και είστε έτοιμη)Ευχάριστο για την ανάγνωση.