Σωστό κι αυτό... τα ζευγάρια είναι 0,0 και 0,2 (πού θα πάει, θα μάθω κι εγώ σιγά-σιγά)
Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Δεν πιστεύω ότι το θέμα είναι το δεύτερο μικρόφωνο, γιατί έχω πειραματιστεί ανεξαρτήτως και με τα δύο βάζοντας στο mute κάθε ένα ξεχωριστά, και πάλι το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Αλήθεια, γιατί να μη λειτουργεί το δεύτερο μικρόφωνο?? Υπάρχει κάποιος λόγος? (Στα vista δούλευαν και τα δύο κανονικά)
Χρησιμοποιώ τα ενσωματωμένα στο laptop μικρόφωνα, τίποτα εξωτερικό.
Στιγμιότυπο από καρτέλα Switches

Στιγμιότυπο από καρτέλα Options

Όταν στο input είναι το Mic έχω τα παραπάνω αποτελέσματα (με κάτι σαν στατικό, ή θόρυβο)
Όταν στο input είναι το Front Mic πάλι δεν ηχογραφεί, αλλά αντί για φόρυβο βγαίνει ένας υψίσυχνος ήχος (περίπου όπως όταν περνάει ρεύμα μέσα από μετασχηματιστή ή φορτιστή κινητού τηλεφώνου)
Επίσης, στην επιλογή devices εμφανίζονται:
HDA Alsa Intel (το οποίο έχω και σαν επιλογή)
NVIDIA ID3 (OSS Mixer) (το οποίο έχει καρτέλες μόνο playback και sound theme)
Playback HDA Intel -ALC888 Analog (PulseAudio Mixer) (Επίσης όπως και η NVIDIA με τη διαφορά ότι το playback διαθέτει μόνο ένα διακόπτη Master)
Capture: Monitor of HDA Intel - ALC888 Analog (PulseAudio Mixer) (Ομοίως με το παραπάνω)
Capture: HDA Intel - ALC888 Analog (PulseAudio Mixer) (Ομοίως με παραπάνω)
Σε κάθε περίπτωση, σε ότι έχει να κάνει με capture, ο διακόπτης είναι σχεδόν στο 100%
(Ίσως άσχετο): Κι από ότι είδα και στα Karmic Koala δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση στο θέμα του ήχου