Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά
Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω πρώτ'απ'όλα! Λοιπόν έχω μία κάρτα Τηλεόρασης και Ράδιο Hauppauge (CX23881) την οποία έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει με το MythTV, αλλά έχω μόνο εικόνα (χάλια βέβαια σε σχέση με το original πρόγραμμα της κάρτας το οποίο λειτουργεί μόνο σε Windows!). Ο ήχος δεν μου δούλευε παρ'όλο που πιστεύω ότι τον είχα ρυθμίσει σωστά. Γενικά ο ήχος μου δούλευε στο ubuntu σε άλλα προγράμματα, αλλά πολύ χάλια. Εχθές λοιπόν που ψαχνόμουν να δω τι θα κάνω με τον ήχο στην τηλεόραση, διάβασα σε ένα post ότι πρέπει να ανοίξω το alsamixer και να κάνω mute κάποια επιλογή. Επειδή όμως δεν έβρισκα το alsamixer, προσπάθησα να το εγκαταστήσω βάση των οδηγιών σε αυτό το post viewtopic.php?f=9&t=12801 . Στο 3ο βήμα όμως μου έβγαλε κάποια errors και από εχθές δεν έχω ήχο πουθενά!
Εξ'αρχής θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε να ξανακάνω τον ήχο να δουλεύψει και να μου πείτε πως στο καλό θα βρω αυτό το alsamixer (το οποίο παρεπιπτόντως παλιότερα που ξαναψαχνόμουν με την κάρτα τηλεόρασης το είχα βρει, αλλά έκτοτε τίποτα).

| Προγραμματισμός: