έγραψε:από Elisavet » Χθες, 22:55
Πριν κάποιες ημέρες αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα το οποίο όμως λύθηκε σχετικά απλά.
Δεξί κλικ στη μπάρα --> Add to panel --> Notification Area
Αν κι έτσι δεν εμφανιστεί, ίσως θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι όντως τρέχει το gnome-volume-control-applet όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
...στο notification area δεν υπήρχε εξαρχής του προβλήματος το εικονίδιο....
έπαιξα λίγο με τους φακέλους ακόμα στο / και στον .gconf έγινε η "δουλειά". Τον μετά ονόμασα και σε επανεκκίνηση μου έβγαλε το εικονίδιο αλλά τελείως ανενεργό, χωρίς καμία επιλογή.... τώρα έκανα αυτό...
έγραψε:από yiannis66 » Χθες, 22:46
Δοκίμασε με το Alt+F2(ανοίγει το Run Application) και δώσε την εντολή:
Κώδικας: Επιλογή όλων
gnome-volume-control-applet
εκτέλεση και πιστέυω να είσαι εντάξει.
...και μου έβγαλε ένα άλλο εικονίδιο, ηχειάκι πάλι το οποίο δουλεύει μια χαρά. Με αριστερό κλικ εμφανίζεται μόνο η μπάρα αυξομείωσης της έντασης και με δεξί σίγαση και προτιμήσεις, ότι εμφάνιζε και το άλλο εικονίδιο.
Σας ευχαριστώ
Υ.Γ. Τελικά simosx και ψάχνοντας λίγο στο net όντως είναι βίαιη διαδικασία η απεγκατάσταση του pulseaudio. Να σου πω την αλήθεια μου όταν την έκανα μου φάνηκε μεγάλος ο κορμός εξαρτώμενων που διαγράφηκαν και σε επανεγκατάσταση του pulseaudio τα περισσότερα δεν αναφέρθηκαν. Οπότε το πάθημά μου λέει το εξής, σιγουριά για το τι διαγράφουμε και αν θα μπορούμε να το επαναφέρουμε.
Intel Core i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz ‖ RAM 7617 MiB ‖ Dell Inc. 065C71 - Dell Inc. Inspiron 15 7000 Gaming
Intel Device [8086:591b] {i915} ⋮ nVidia Device [10de:1c8c] {nouveau}
wlp3s0: Intel Wireless 3165 [8086:3165] (rev 79) ⋮ enp2s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Συναντήσεις φίλων του Ubuntu-gr σε πόλεις της Ελλάδας