Alvertos έγραψε:Καλησπέρα, είχα πρόβλημα με τον είχα στο notebook μου acer aspire one ZG5 και διάβασα από ένα forum μια εντολή για kill pulseaudio από terminal, την έκανα και μετά έκανα restart...τώρα όμως όταν ανοίξω τα sound settings δεν μπορώ να κάνω τίποτα..ούτε βρίσκω την κάρτα ήχου μου αλλά ούτε μικροφ..!! τι πρέπει να κάνω, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? (είμαι καινούργιος στο ubuntu)

Alvertos έγραψε:δεν θυμάμαι ακριβώς την εντολή για το kill, αλλα έκανα reinstall το pulseaudio και όταν παο να το ανοίξω τώρα, μου λέει: fatal error: unable το connect το PulseAudio:OK .

Turn PulseAudio autospawn off, normally: $ echo "autospawn = no" > ~/.pulse/client.conf
Kill PulseAudio: $ killall pulseaudio
Shut down and restart Skype
! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Alvertos Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |

sudo rm -r ~/.pulse
Alvertos έγραψε:τις βρήκα τελικά! ας είναι καλά το history!!!
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Turn PulseAudio autospawn off, normally: $ echo "autospawn = no" > ~/.pulse/client.conf
Kill PulseAudio: $ killall pulseaudio
Shut down and restart Skype