Καλησπερα σας.
Παιδια απο τα ηχεια μπορω να ακουσω κανονικα οταν συνδεω τα ακουστικα μου δεν βγαινει ο ηχος ubuntu 11.10 notebook λεπτομερειες... υπογραφη
ευχαριστω.

simosx έγραψε:Δες στο viewforum.php?f=38 για οδηγίες για το πως δίνεις περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα ήχου. Είναι από τις βασικές δημοσιεύσεις στην ενότητα.

marios12 έγραψε:simosx έγραψε:Δες στο viewforum.php?f=38 για οδηγίες για το πως δίνεις περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα ήχου. Είναι από τις βασικές δημοσιεύσεις στην ενότητα.
Καταρχας σε ευχαριστω για της πληροφοριες σου φιλε simosx εκτελεσα της οδηγιες και μου εβγαλε αυτο
http://www.alsa-project.org/db/?f=0c27e ... ab191cb709
τωρα πλεον εχω έξοδο απ τα ακουστικά και ταυτόχρονα απ τα ηχεία μπορεις να με καθοδηγησης σε παρακαλώ?

marios12 έγραψε:δεν μπορώ να αποθηκεύσω της αλλαγες που κάνω τι να φταίει ?
gksu gedit /usr/share/pulseaudio/alsa-mixer/paths/analog-output-speaker.conf
fkol k4 έγραψε:marios12 έγραψε:δεν μπορώ να αποθηκεύσω της αλλαγες που κάνω τι να φταίει ?
Αν εννοείς πως κάνεις τις αλλαγές που προτείνονται και μετά δεν μπορείς να αποθηκεύσεις το αρχείο, αυτό είναι γιατί θα πρέπει να το ανοίξεις χρησιμοποιώντας δικαιώματα διαχειριστή.
Αυτό μπορείς να το κάνεις δίνοντας την εντολή (θα σου ζητήσει τον κωδικό σου)
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο αρχείο και τότε θα μπορείς να το αποθηκεύσεις.

marios12 έγραψε:fkol k4 έγραψε:marios12 έγραψε:δεν μπορώ να αποθηκεύσω της αλλαγες που κάνω τι να φταίει ?
Αν εννοείς πως κάνεις τις αλλαγές που προτείνονται και μετά δεν μπορείς να αποθηκεύσεις το αρχείο, αυτό είναι γιατί θα πρέπει να το ανοίξεις χρησιμοποιώντας δικαιώματα διαχειριστή.
Αυτό μπορείς να το κάνεις δίνοντας την εντολή (θα σου ζητήσει τον κωδικό σου)
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο αρχείο και τότε θα μπορείς να το αποθηκεύσεις.
της αποθηκευσα αλλα δεν εγινε τιποτα.. παλη εχω το ιδιο προβλημα