πρόβλημα με κάρτα δικτύου (wired)

...κάρτες δικτύου, modems, προβλήματα internet
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό :
lspci -nn
lsusb
rfkill list

πρόβλημα με κάρτα δικτύου (wired)

Δημοσίευσηαπό alex_pap » 03 Ιουν 2011, 01:41

Γειά σας και απο εμένα!Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση στο ίντερνετ (ethernet),όπως θα δείτε προσπάθησα και έβαλα την διανομή 11.04 σε έναν παλιό υπολογιστή αλλά μου έβγαλε πρόβλημα στην σύνδεση μέσω ethernet,προσπάθησα μέσω αρκετών εντολών να κάνω κάτι αλλά μάταια...
Επίσης έψαξα και στο ελληνικό και στο αγγλικό φόρουμ για ανάλογα προβλήματα (βρήκα ότι παιζόταν ένα bug στην 10.04 με την συγκεκριμένη κάρτα δικτύου RTL 8169) αλλά μηδέν είς το πηλίκον.

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί μου έχει φάει αρκετές μέρες να το φτιάξω και ο χρόνος μου,ειδικά αυτήν την στιγμή (εξεταστική),είναι περιορισμένος!

Ευχαριστώ έκ των προτέρων

ΥΓ:Δοκίμασα όλα τα bug fix που βρήκα στο αγγλικό (ακόμα και αυτά που βγάζεις την μπαταρία) και οποιαδήποτε βοήθεια αν μπορούσε να ήταν βήμα-βήμα ,γιατί είμαι αρκετά νουμπάς, θα την εκτιμούσα πάρα πολύ!
1 Γνώσεις → Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Μέτριος
2 Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 32-bit (el_GR.UTF-8)
3 Προδιαγραφές → 1x Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz ‖ RAM 494 MiB ‖ Clevo, Co. D40EV/D47EV
4 Κάρτες γραφικών: ATI RV350 [Mobility Radeon 9600 M10] [1002:4e50]
5 Δίκτυα: eth0: Realtek RTL-8169 Gigabit Ethernet [10ec:8169] (rev 10) ⋮ wlan0: 148f:3070 Ralink Technology, Corp. RT2870/RT3070 Wireless Adapter
alex_pap
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet