time sudo apt-get update
mangelasakis έγραψε:Γειά σας... Ως τώρα έχω αλλάξει 2 πάροχους ιντερνετ χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ... Στην αρχή είχα OTENET και μετά άλλαξα σε HOL και όλα δούλευαν ρολόι... Από χθες είμαι πλέον συνδρομητής στην forthnet και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ταχύτητα στο internet. Σας στέλνω γιατί πολύ πιθανόν να μην φταίει ο πάροχος αλλά οι ρυθμίσεις στο ρούτερ γιατί το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι λίγο περίεργο και πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις πόρτες στο καινούργιο ρούτερ που μου έδωσαν. Καταρχήν η ταχύτητα στον firefox και όταν κατεβάζω Torrent είναι ικανοποιητική παρόλο που η μέγιστη ταχύτητα είναι 10 Mbps ενώ εγώ έχω σύνδεση 24Μbps. Το πρόβλημα μου όμως δεν είναι αυτό αφού κατανοώ ότι ίσως δεν υποστηρίζει το δίκτυο στην περιοχή μου 24 Mbps . Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποιες εφαρμογές όπως το update των ubuntu η ταχύτητα είναι λιγότερη από 50 Κb/s ενώ την ίδια στιγμή αν ανοίξω και κάποιο torrent η ταχύτητα είναι πάνω από 10 Μbps. Δηλαδή σε κάποιες εφαρμογές υπάρχει κάποια φραγή... Τι μπορεί να φταίει? Φταίει ο πάροχος ή μήπως οι ρυθμίσεις στο ρούτερ μου?

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet