elen31 έγραψε:Καλησπερα εχω ενα μικρο προβληματακι στον υπολογιστη δεν μου εμφανιζει στην γραμμη εργασιων το εικονιδιο δικτυου.Χθες το βραδυ που τον εκλεισα ηταν ολα καλα και το πρωι δεν το εμφανισε καθολου.Οποιος μπορει ας με βοηθησει.

simosx έγραψε:elen31 έγραψε:Καλησπερα εχω ενα μικρο προβληματακι στον υπολογιστη δεν μου εμφανιζει στην γραμμη εργασιων το εικονιδιο δικτυου.Χθες το βραδυ που τον εκλεισα ηταν ολα καλα και το πρωι δεν το εμφανισε καθολου.Οποιος μπορει ας με βοηθησει.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας Ubuntu-gr!
Θα χρειαστούμε περισσότερες πληροφορίες από τον υπολογιστή σου (έκδοση, κτλ).
Μπορείς να δεις τις οδηγίες στο viewtopic.php?f=6&t=15460 και να φτιάξεις την «υπογραφή» σου; Θα δώσει αυτόματα τα στοιχεία του υπολογιστή που χρειαζόμαστε.

elen31 έγραψε:
καλως σας βρηκα κοιταξα γι αυτο το πακετο python αλλα δεν βγαζω ακρη υπαρχει κανεις αλλος τροπος για να δω τις πληροφοριες του υπολογιστη;

simosx έγραψε:elen31 έγραψε:
καλως σας βρηκα κοιταξα γι αυτο το πακετο python αλλα δεν βγαζω ακρη υπαρχει κανεις αλλος τροπος για να δω τις πληροφοριες του υπολογιστη;
Υπάρχει και ένα βίντεο στο Youtube που εξηγεί τη διαδικασία. Μπορεί να δώσει κάποιος το σύνδεσμο;

simosx έγραψε:
Υπάρχει και ένα βίντεο στο Youtube που εξηγεί τη διαδικασία. Μπορεί να δώσει κάποιος το σύνδεσμο;

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet