denis έγραψε: Το κάνω restore default settings και μόλις ξαναμπαίνω έχει αλάξει το username σε otenet@otenet.gr

Learner έγραψε:denis έγραψε: Το κάνω restore default settings και μόλις ξαναμπαίνω έχει αλάξει το username σε otenet@otenet.gr
Καλησπέρα ,
αφού έκανες restore default settings , η γνώμη μου είναι πως πρέπει να βάλεις τώρα το username σου και τον κωδικό σου και να τα κάνεις save. Μέσα από την σελίδα του router αλλάζει αυτό . Αυτή που είπες 198 *** . Το username & password που σου έχει δώσει ο ΟΤΕ όταν έκανες την σύνδεση.
Θα σου έλεγα να βάλεις το CD , αλλά νομίζω πως είναι μόνο για windows. Αν και στο CD τα ίδια θα σου ζητήσει.(username & password). Απλά με το CD δεν χρειάζεται να μπεις στην σελίδα του router. Το ίδιο είναι όμως.
Off topic:
Και κάτι άλλο , το counter που έχεις βάλει δεν "παίζει" εδώ. Το γιατί δεν το ξέρω , θα σου απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

denis έγραψε:Αν δεν θυμάμαι τι μου είχε δώσει ο ότε πριν αρκετά χρόνια μπορώ να το βρώ ή μόνο να τους πάρω τηλέφωνο

denis έγραψε:Οπότε αυτο που πρέπει να κάνω είνε να βάλω username και psw όταν μου το δώσουν και μετα λεμε θα δουλέψει.

denis έγραψε:...και επειδη έχει χαλάσει το κουμπί on/off δεν μένει πατημένο,
denis έγραψε:Το βάζω όπως πρέπει μπένω στην διεύθηνση που είνε καπως έτσι 198.***. δεν το θυμάμαι
netstat -nrdenis έγραψε:ο ΟΤΕ δεν μπορεί να σου πει τον κωδικό σου γιατι δεν τον βλέπουν μου είπαν αλλα μπορούν να σου το αλλάξουν

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet