Αγόρασα το hp 655 (laptop) πριν λίγες μέρες με προεγκατεστημένα ubuntu,έκανα τα updates συνδεμένος wireless και σε μια φάση το μηχάνημα κόλλησε μετά τις ενημερώσεις.Τον έκανα μια επανεκκίνηση,ξανακοίταξα για updates,τα έκανε και όλα δούλεψαν καλά μέχρι που μετά απο 1 ακόμα επανεκκίνηση το μηχάνημα απλά κολλούσε και έτσι αποφάσισα να περάσω την 12.04 έκδοση απο την αρχή(δε θυμάμαι ποιά έκδοση είχε όταν το πήρα) ώστε να έχω ένα clear install όμορφα και ωραία.
Έκανα το format που λέτε και όλα δούλεψαν κομπλέ εκτός του wireless που φαίνεται σαν να μη δουλεύει καν,δηλαδή πάνω δεξια που πατάω το εικονίδιο για το internet δε μου δίχνει ασύρματα δίκτυα.Έβαλα καλώδιο για να κάνω τις ενημερώσεις μπας και στρώσει το θέμα αλλά τίποτα.
Έψαξα λίγο το θέμα αλλά δε βρήκα κάποιον που να έχει το ίδιο πρόβλημα,το μόνο που βρήκα είναι ότι αυτό το laptop έχοντας ubuntu φέρνει τους drivers του απο τον κατασκευαστή ενώ σε άλλα laptops μπορώ να βρω τους drivers από το ubuntu. http://www.ubuntu.com/certification/make/HP/
Όταν έκανα το format είδα ότι ο δίσκος είχε 3 partitions,το ένα ήταν το swap,το άλλο ήταν το ext4 που ήταν λογικά τα προεγκατεστημένα ubuntu και υπήρχε και ένα ακόμα διαμέρισμα fat32 που έσβησα σκεπτόμενος ότι έχει βλακείες της hp ίσως και τώρα σκέφτομαι μη χρησίμευε τελικά κάπου.
Αυτά είναι που μπορώ να πω όσο γίνεται πιο αναλυτικά.
Ελπίζω να βρεθεί λύση γιατί δε θέλω να γυρίσω στα windows πάλι