Αλλαγή ΙP..?

...κάρτες δικτύου, modems, προβλήματα internet
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό :
lspci -nn
lsusb
rfkill list

Re: Αλλαγή ΙP..?

Δημοσίευσηαπό g00fy » 05 Μάιος 2009, 14:48

Το rapidshare είναι υπηρεσία. Απο τη στιγμή που το βρίσκεις χρήσιμο και θέλεις να συνεχίζει να υπάρχει και να αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα και την ταχύτητά του, καλό είναι να πληρώσεις. Δεν είναι ακριβό.

Όλοι μπορούμε να το παρακάμψουμε (ΟΚ ΟΚ, οι περισσότεροι) για ποιό λόγο όμως το πληρώνουμε (Και πάλι ΟΚ, εγώ το πληρώνω πάντως); Για σκέψου λίγο. ;)

Δε χρησιμοποιούμε το Linux γιατί μπορούμε να "κλέβουμε" ή να παρακάμπτουμε ασφάλειες. Το χρησιμοποιούμε ιδεολογικά καθώς επίσης σεβόμενοι την ανωτερότητά του έναντι άλλων λύσεων. :geek: :ugeek: :mrgreen:
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gerorg » 05 Μάιος 2009, 15:32

g00fy έγραψε:Το rapidshare είναι υπηρεσία. Απο τη στιγμή που το βρίσκεις χρήσιμο και θέλεις να συνεχίζει να υπάρχει και να αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα και την ταχύτητά του, καλό είναι να πληρώσεις. Δεν είναι ακριβό.

Όλοι μπορούμε να το παρακάμψουμε (ΟΚ ΟΚ, οι περισσότεροι) για ποιό λόγο όμως το πληρώνουμε (Και πάλι ΟΚ, εγώ το πληρώνω πάντως); Για σκέψου λίγο. ;)

Δε χρησιμοποιούμε το Linux γιατί μπορούμε να "κλέβουμε" ή να παρακάμπτουμε ασφάλειες. Το χρησιμοποιούμε ιδεολογικά καθώς επίσης σεβόμενοι την ανωτερότητά του έναντι άλλων λύσεων. :geek: :ugeek: :mrgreen:

Δεν έχεις άδικο....Και εγώ για αν σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες να πάω στην τράπεζα για πληρωμή αλλά υπάχει κ΄αλλος λόγως για την αλλαγή της ip που δεν θα ήθελα να το αναφέρω εδώ, γ΄αυτό έγραψα το rapidshare ....
Να σε ρωτήσω και κάτι,....?
Με πιστωτική πληρώνεις γιατί εγώ δεν έχω και δεν θέλω να βγάλω....
Γνώσεις ⇛ Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Λίγο HTML┃ Αγγλικά: Σχεδόν Καθόλου
Λειτουργικό: Windows.7 ULTIMATE - UBUNTU.12.10
Προδιαγραφές ⇛ Pentium (R) Dual Core CPU E5200 2.5GHz │ RAM 2 GB │ nVidia 306 97 [GeForce 8600 GT]│
Άβαταρ μέλους
gerorg
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 05 Μάιος 2009, 18:23

gerorg έγραψε:
kriti έγραψε:αποσυνδεση-συνδεση απο τον firefox στο interface του ρουτερ συνηθως ειναι http://192.168.2.1

Kαι πως γίνεται αυτό καλέ μου φίλε...?
Ποιά είναι τα βήματα....?

ποιο ρουτερ εχεις ?ψαξε λιγο πως μπαινεις στο interface του και θα βρεις πως να το κανεις συνδεση-αποσυνδεση
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 05 Μάιος 2009, 18:37

gerorg έγραψε:
g00fy έγραψε:Το rapidshare είναι υπηρεσία. Απο τη στιγμή που το βρίσκεις χρήσιμο και θέλεις να συνεχίζει να υπάρχει και να αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα και την ταχύτητά του, καλό είναι να πληρώσεις. Δεν είναι ακριβό.

Δεν έχεις άδικο....Και εγώ για αν σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες να πάω στην τράπεζα για πληρωμή αλλά υπάχει κ΄αλλος λόγως για την αλλαγή της ip που δεν θα ήθελα να το αναφέρω εδώ, γ΄αυτό έγραψα το rapidshare ....
Να σε ρωτήσω και κάτι,....?
Με πιστωτική πληρώνεις γιατί εγώ δεν έχω και δεν θέλω να βγάλω....

Αν και κάνω διαφήμιση με αυτό το post, αφήνω τους mods να κρίνουνε, Εγώ έχω μια prepaid κάρτα. Απο όσο ξέρω τέτοια κάρτα έχει μια μόνο τράπεζα.
Μπορώ να κάνω κατάθεση μέσω ΑΤΜ, είτε γκισέ.
Την έχω συνδέσει με ένα λογαριασμό paypal και είμαι εντάξει.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gerorg » 06 Μάιος 2009, 09:05

ok...παιδιά..ευχαριστώ... ;)
Γνώσεις ⇛ Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Λίγο HTML┃ Αγγλικά: Σχεδόν Καθόλου
Λειτουργικό: Windows.7 ULTIMATE - UBUNTU.12.10
Προδιαγραφές ⇛ Pentium (R) Dual Core CPU E5200 2.5GHz │ RAM 2 GB │ nVidia 306 97 [GeForce 8600 GT]│
Άβαταρ μέλους
gerorg
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 06 Μάιος 2009, 12:38

gerorg έγραψε:ok...παιδιά..ευχαριστώ... ;)

κάνε κλικ στο εικονίδιο "Επιλύθηκε"V" στο πρώτο σου μήνυμα εάν λύθηκε το πρόβλημα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet