- μου κρασαρει το shockwave,
κολλαει η σελιδα στα καλα καθουμενα (δεν μπορω να κανω ελαχιστοποιηση, να την κλεισω, να κανω scroll, να μπω σε καποιο link) και επανερχεται σε μερικα δευτερολεπτα,
κολλαει οταν βλεπω fullscreen βιντεο στο youtube και δεν επανερχεται με αποτελεσμα να κανω restart,
κλεινουν στα καλα καθουμενα ολες οι σελιδες που εχω ανοιξει,
με πεταει στο μενου αλλαγης χρηστη και μου κλεινει ολα τα παραρυθα και προγραμματα που εχω ανοιχτα...
απο χθες το βραδυ, και ενω το ειχα ανοιχτο, απο καποια στιγμη και μετα, δεν μπαινει καθολου στο internet.
η συνδεση ειναι ενσυρματη και δεν μπορει να βρει ουτε το router.
γραφει "Unable to connect to the Internet - Chromium can't display the web page because your computer isn't connected to the Internet."
επισης, τις τελευταιες μερες, εχει εξαφανιστει απο την πανω μπαρα ο Network Manager...
(μερικες φορες δεν εμφανιζεται στην κατω μπαρα ο καδος ανακυκλωσης, μερικες φορες η αλλαγη επιφανειας εργασιας, μερικες φορες η λιστα με τα ανοιχτα προγραμματα, μερικες φορες ολοκληρη η κατω μπαρα... αλλα αυτα ξερω να επαναφερω... τον Network Manager πως???)
Το καλωδιο, το router, η συνδεση μου και το μηχανημα δεν φταινε σε κατι πιστευω... αποδειξη??? ειμαι αυτη την στιγμη online με το ιδιο καλωδιο/router/συνδεση/μηχανημα που αντιμετωπιζω το παραπανω προβλημα, απλα εχω μπει με το partition των windows xp (χωρις να εχω κανει καποιο restart το router απο την στιγμη που συναντησα το προβλημα)!!!
Γιατι δεν μπορω να μπω με Ubuntu? Γιατι ολα τα παραπανω προβληματα?

.