Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας. Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό : lspci -nn lsusb rfkill list
Ελπίζω να μην είναι ένα θέμα που έχει επαναληφθεί, σε μια τέτοια περίπτωση ζητώ συγγνώμη. Απέκτησα ιντερνετ σε νέο σπίτι και αφού ενεργοποίησα το wi fi μου προσπαθώ να συνδεθώ, αλλά δεν μου το βγάζει στη λίστα με τα wifi. Όταν χρησιμοποιώ windows με την ίδια συσκευή δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί δεν το εμφανίζει; Χρησιμοποιώ ubntu 13.04. ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 13.04
Αν ανιχνεύει άλλα ασύρματα δίκτυα αλλά όχι το δικό σου, τότε 1) Κοίτα εκεί που λέει "κρυφά δίκτυα" (hidden networks) , μήπως το έχει εκεί μέσα 2) Άλλαξε κανάλι εκπομπής στο router. Μπες στο configuration του router (από έναν browser) και επέλεξε ένα άλλο κανάλι ή/και πρωτόκολλο σύνδεσης. Δες μια εικόνα παρακάτω η σελίδα και οι ρυθμίσεις ενδέχεται να είναι διαφορετικές. (αλλάζουν από router σε router)
Αν δεν ανιχνεύει κανένα άλλο δίκτυο τότε, ακολούθησε αυτόν τον οδηγό και δώσε μας τα αποτελέσματα της
Πρώτον ευχαριστώ για την απάντηση. Βλέπω το πινακάκι που μου επισύναψες, δεν είμαι όμως σίγουρη τί εννοείς να αλλάξω. αν εννοείς τον αριθμό, εκεί που γράφει "επιλέγεις αριθμό", τότε δεν μπορώ να το κάνω, δεν αλλάζει. το πρωτόκολλο σύνδεσης είναι B+g+n όπως γράφεις ότι πρέπει να είναι. αυτό το κάνω από τα windows, έχοντας συνδεθεί ήδη. μήπως πρέπει να το κάνω από το ubuntu χωρίς σύνδεση για να αλλάξει; Ή εννοείς να αλλάξω την χώρα (από greece σε κάτι άλλο;)
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 13.04