Lefteris_ έγραψε:Όσο για την κάρτα γραφικών το είπα γιατί παρατήρησα ότι κάτι gif από σελίδες τα έδειχνε λίγο να πηγαίνουν σε slow motion . Κατά άλλα δε ξέρω πόσο γρήγορα πρέπει να φορτώνουν το linux πάντως παρατηρώ μια μικροκαθυστέρηση από τη στιγμή που θα πατήσω κάτι να ανοίξει από τη μπάρα μέχρι να ανοίξει. Πραγματικά ανυπομονώ να βρω χρόνο να πειραματιστώ με το λειτουργικό. Αν πιστεύετε ότι το μηχάνημα μου δε τραβά τη τελευταία έκδοση αν θέλετε προτείνετε μου μια σταθερή που θα μπορούσε να τρέξει απροβλημάτιστα ώστε μη χρειαστεί τη στιγμή που θα έχω αρχίσει να τη συνηθίζω να αναγκαστώ να την αλλάξω.
Η κάρτα γραφικών φαίνεται να λειτουργεί εντάξει αν κρίνω από το αποτέλεσμα των εντολών. Βέβαια, δεν ξέρω αν κάποιος άλλος οδηγός που υπάρχει, εκτός από αυτόν που χρησιμοποιείς, είναι πιο κατάλληλος για την κάρτα.
Το αν πηγαίνει καλά ο υπολογιστής σου, μόνο εσύ είσαι σε θέση να το κρίνεις. Αν είναι λειτουργικός και εύχρηστος τότε δεν έχεις πρόβλημα (εφόσον φυσικά λυθεί το θέμα με το Wifi), εάν όμως δεν νομίζεις ότι σε ικανοποιεί, μπορείς να ψάξεις κάτι άλλο.
έγραψε:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Bus 001 Device 003: ID 05e1:0100 Syntek Semiconductor Co., Ltd 802.11g + Bluetooth Wireless Adapter
iProduct 2 WiFi USB Dongle
Moy φαίνεται αρκετά περίεργο, αλλά αρχίζω και έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει οδηγός της συγκεκριμένης συσκευής, για τις νέες εκδόσεις του Ubuntu και του kernel.
Έψαξα στο site της Syntek για την συγκεκριμένη κάρτα και βρέθηκα εδώ.
Μεταξύ των οδηγών, αναφέρονται και 2 (32 και 64bit) για Ubuntu 10.04 με τον kernel 2.6.32-21.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν, αλλά θα συνεχίσω το ψάξιμο και όταν έχω κάτι, θα επανέλθω.
Off topic:
Άμα τελικά δεν καταλήξεις κάπου και με την βοήθεια των άλλων μελών του forum, αν θες, μπορείς να κάνεις μία αναφορά στο launchpad.net με την μορφή ερώτησης ή bug, μήπως σε βοηθήσουν και εκεί, αφού πρώτα φτιάξεις λογαριασμο.
Μπορείς να γράψεις για παράδειγμα μία ερώτηση με τίτλο "Wireless and bluetooth not working - Ubuntu 12.04 32bit" αν έχεις χρόνο και όρεξη και να περιγράψεις το πρόβλημα κάπως έτσι:
Spoiler: show
Aλλά αυτό το αφήνουμε ως τελευταία επιλογή και αν φτάσουμε εκεί, συζητάμε λεπτομέρειες για την αναφορά.