8.04 εχεις;
εγω θα ελεγα γιατι οχι να μην δοκιμασεις το 8.10. Δεν ειναι κακη ιδεα.
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |
Mapras10 έγραψε:να πω κατι να περασω τα 8.10 να τελιωνω η παλι τα ιδια θα εχω??
πες μου ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΙΩ αυτο που λεει applet apo to tray k unistall ???????
Mapras10 έγραψε:Καποιο παιδι μου τα ειπε αυτα
1) O υπερπροβλιματικος network manager κανει του κεφαλιου του. απενεργοπιισε to applet απο το tray kai καντον απεγκατασταση.
Mapras10 έγραψε:2) To /etc/network/interfaces δεν σκαναρει για ethernet επειδη την δουλεια την εχει αναλαβει ο network manager...
sudo gedit /etc/network/interfaces
auto eth0
allow-hotplug eth0
iface eth0 inet dhcp
Save and restart with
sudo /etc/init.d/networking restart
me ethernet ενωμενο για να παρεις ΙΠ κ θα εισαι οκ
- Κώδικας: Επιλογή όλων
πες μου ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΙΩ αυτο που λεει applet apo to tray k unistall ???????
/sbin/ifconfig
simosx έγραψε:
Πιστεύω ότι ήρθες σε επικοινωνία με κάποιον από το adslgr.
Παραπάνω ρώτησα αν έχεις δικό σου ασύρματο δίκτυο, που θα επέτρεπε για τώρα να συνδεθείς με το διαδίκτυο.
simosx έγραψε:
που σημαίνει ότι όταν δοκιμάσεις το Ubuntu 8.10, η ασύρματη κάρτα μάλλον θα δουλέψει.
2) 0e:00.0 Ethernet controller [0200]: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8101E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 01)
Με αναζήτηση με '10ec:8136 ubuntu' εμφανίζεται η συζήτηση
http://ubuntuforums.org/showthread.php? ... t=RTL8101E (έχει αναφερθεί ήδη παραπάνω)
που περιγράφει ένα τρόπο για να κάνεις την κάρτα να δουλέψει.
Δοκίμασες τη διαδικασία αυτή που όμως υπήρξε ένα πρόβλημα σε κάποιο σημείο.
Διάβασε όλη τη συζήτηση εκεί (μέχρι το τέλος) σε περίπτωση που μπορείς να την παρακολουθήσεις δίχως άλλη βοήθεια.
SIGNOMI GIA TA GREEK ENGLISH alla dn mu emfanizi ellinika to keyport
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |
Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet