Πες με αρχαριο αλλα οχι κ τεμπελη :p Κ απο διαθεση τιποτα αλλο φιλε...και για να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω:
Λοιπον, εκανα εγκατασταση το 9.10 σβηνοντας για ακομα μια φορα τα 8.04 για να αποκλεισω την περιπτωση λαθους σε σχεση με το livecd.
Τα βηματα που ακολουθω ειναι τα εξης:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
gsk@gsk-desktop:~$ sudo bash
[sudo] password for gsk:
root@gsk-desktop:~# /home/gsk
bash: /home/gsk: is a directory
root@gsk-desktop:~# tar xjf r8168_scripts.tar.bz2
root@gsk-desktop:~# cd r8168_scripts
root@gsk-desktop:~/r8168_scripts# ./switchmods
Attempting to remove running r8168 and r8169 modules if loaded...
Attempting to move /lib/modules/2.6.31-14-generic/kernel/drivers/net/r8169.ko to /lib/modules/2.6.31-14-generic/kernel/drivers/net/r8169.ko.bak.
Blacklisting r8169 in /etc/modprobe.d/blacklist...
Creating a tmp dir in which to build the module...
Checking for gcc and linux-headers-2.6.31-14-generic... OK
Attempting to build the module...Could not build module.
Δινω sudo bash κ βαζω τον κωδικο μου για να μπορω να εχω δικαιωματα ως root.
Μετα αφου ηδη εχω κατεβασει το πρωτο αρχειο που δινει εδω ο Jameson
http://www.jamesonwilliams.com/hardy-r8168 το οποιο ειναι driver, patch k script το αντιγραφω απο το flashaki μου στον σκληρο μου δισκο κ πιο συγκεκριμενα μεσα στο /home.
Μετα σαν rooter παω μεσα σε αυτον το φακελο (εκει δλδ που το εχω σωσει), δινω την εντολη που κανει excract και πολυ σωστα το κανει δημιουργωντας μου ενα νεο φακελο παλι μεσα στο /home μου με τα ξεζιπαρισμενα αρχεια.
Μετα, παντα σαν rooter παω μεσα σε αυτον τον καινουριο φακελο δινοντας την αναλογη εντολη κ αφου πλεον εισελθω στον νεο αυτο φακελο δινω την εντολη ./switchmods για να τρεξω το script που εχει προετοιμασει ο Jameson κ οπως θα δειτε μου βγαζει 'σφαλμα' κ δεν μπορω να δωσω λυση στο προβλημα μου.
Επισης προσπαθησα να το κανω κ χειροκινητα οπως λεει ο οδηγος αλλα απο εκει κατι κανω λαθος κατι παει στραβα κ δεν μπορω να το ολοκληρωσω. Μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως κανω λαθος ή τι πηγαινει στραβα στην διαδικασια που ακολουθω?
Χιλια ευχαριστω για την μεχρι τωρα αλλα κ μελλοντικη βοηθεια σας .
Φιλικα GSK