το επίθετο σου είναι από Σφακιά αν δεν κάνω λάθος, αν λοιπόν μένεις Χανιά μια καλή ιδέα θα ήταν να κράτάς το laptop σου στον "Κήπο". εκεί πίνουμε καφέ κάθε Σάββατο από τις 15:00 και μετά... να το δούμε από κοντά και αυτό και εσένα

mangelasakis έγραψε:έχω την εντύπωση ότι και το wireless υπολειτουργεί... Έχω συνδεθεί σε 2 διαφορετικά router ασύρματα και έχω διαπιστώσει ότι η σύνδεση και η ταχύτητα είναι τραγικά απογοητευτική. Μιας όμως και δεν έχω και την μεγάλη εμπειρία με wireless μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς που να έχει το ίδιο μηχάνημα?

έγραψε:το επίθετο σου είναι από Σφακιά αν δεν κάνω λάθος, αν λοιπόν μένεις Χανιά μια καλή ιδέα θα ήταν να κράτάς το laptop σου στον "Κήπο". εκεί πίνουμε καφέ κάθε Σάββατο από τις 15:00 και μετά... να το δούμε από κοντά και αυτό και εσένα
έγραψε:Το έχω δοκιμάσει σε διάφορα δίκτυα, δεν έχω παρατηρήσει απώλεια.

mangelasakis έγραψε:έγραψε:το επίθετο σου είναι από Σφακιά αν δεν κάνω λάθος, αν λοιπόν μένεις Χανιά μια καλή ιδέα θα ήταν να κράτάς το laptop σου στον "Κήπο". εκεί πίνουμε καφέ κάθε Σάββατο από τις 15:00 και μετά... να το δούμε από κοντά και αυτό και εσένα
Όντως το επίθετο μου έχει χανιώτικες ρίζες αλλά εγώ συγκεκριμένα είμαι από Ηράκλειο προς Ιεράπετρα. Από την Άνω Βιάννο αν ξέρεις... Είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο... Ίσως έρθω καμιά φορά για να γνωριστούμε γιατί για το λάπτοπ δεν νομίζω να αξίζει... αλλά αν έρθω θα το κρατάω και αυτό...έγραψε:Το έχω δοκιμάσει σε διάφορα δίκτυα, δεν έχω παρατηρήσει απώλεια.
έχεις δοκιμάσει να κάνεις update από wireless σύνδεση να δεις πόση ώρα κάνει ενημέρωση πακέτων????? Αν αλλάξω server από main σε κάποιον ελληνικό για να κάνει check τα πακέτα πριν αρχίσει να τα κατεβάσει μπορεί να κάνει και μία ώρα... Κολάει συνέχεια και πολλές φορές κατεβάζει με 1000 b/s και λιγότερο... ενώ αν το συνδέσω ενσύρματα τελειώνει σε μερικά δευτερόλεπτα... Και το router δεν είναι ούτε μισό μέτρο από το notebook... 100% σήμα έχω... ακόμη και με υπέρυθρες θα έκανε γρηγορότερα... Από win δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet