Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας. Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό : lspci -nn lsusb rfkill list
Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με τους additional drivers .Το μόνο σφάλμα μου ήταν ότι προσπαθούσα να κάνω την εγκατάσταση χωρίς σύνδεση.Βάζοντας έναν usb wireless conn αμέσως επιλύθηκε το πρόβλημα και ο driver εγκαταστάθηκε κανονικά.Παρεπιμπτόντως υπάρχει πίνακας ελέγχου και πως τον βρίσκουμε.Είμαι εντελώς αρχάριος στο ubuntu αλλά μου άρεσαν και θέλω να τα κρατήσω.
Δεν έχει ακριβώς τη λογική που έχει στα windows, αλλά εν πάσει περιπτώσει πάνω δεξιά που πατάς για τερματισμό, δες την επιλογή system settings. Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο ρώτα. Καλώς ήρθες !
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit. Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
mixahlid3 έγραψε:Παρεπιμπτόντως υπάρχει πίνακας ελέγχου και πως τον βρίσκουμε.Είμαι εντελώς αρχάριος στο ubuntu αλλά μου άρεσαν και θέλω να τα κρατήσω.
Αν θέλεις, πατώντας εδώ μπορείς να βρεις κάποιες οδηγίες για τα πρώτα βήματα στο Ubuntu και πως να το χρησιμοποιείς. Αν δεν έχεις ακριβώς αυτή την έκδοση (12.04) αλλά την τελευταία, μη σε απασχολεί, δεν αλλάζουν πολλά πράγματα μεταξύ τους.