- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo iwlist scan
θα σου βγάλει μια λίστα δες ποια κανάλια χρησιμοποιούν οι άλλοι εσύ φυσικά δεν θα χρησιμοποιήσεις αυτά αλλά άλλο.
sudo iwlist scan

ping www.google.com
Bit Rate:2 Mb/s 

elpidoforos έγραψε:υπαρχει περιπτωσει με το ubuntu 11.04 να λυθουν τα προβληματα? εντωμεταξυ πιανω 14mbps στα windows 7 μεσω wifi
uname -a
Aυτό μόνο λύση δεν είναι!xaris2335 έγραψε:απο το προηγούμενο που ήταν 1Mb/s είναι σαφώς καλύτερο, εγώ τουλάχιστον του βρήκα μια λύση

s.dalas έγραψε:Off topic:
Δε θα έρθω σε αντιπαράθεση γιατί ξέρεις πολύ καλά σε πια γενιά ανήκω τόσο εσύ όσο και άλλοι εδώ μεσα.
Δεν είμαι κανένας γκουρού και κανένας τεχνικός.
Το μόνο που κοιτάω είναι οταν προτείνω μια λύση να μπορώ να επαναφέρω το σύστημα αν κάτι δεν παει καλα. Εσύ πως θα επαναφέρεις του φιλου μας με το ποστ που το προτεινες και εκανε blacklists και πέρασε madwifi ?
Αν ήξερα να το επαναφέρω θα το είχα κάνει. Οπως έγραψα θα διάβαζα και αν έβρισκα κάτι θα βοηθούσα όπως με έχεις δει να κάνω και τόσες άλλες φορές.
Αλλά όπως είπα είχα δουλειά. Δεν μπορώ να έιμαι συνέχεια πάνω απο το φορουμ
Και τέλος. Δε θα σου κόλλαγα ποτέ αλλα με προκάλεσες όταν είπες οτι δεν σε σχολιάζω. Και το κόλλημα μου ήταν χαϊδευτικό και όχι ειρωνικό και επιθετικό όπως η απάντηση σου.
Για αυτό το κλείνω εδώ εγώ.
UPDATE:Aυτό μόνο λύση δεν είναι!xaris2335 έγραψε:απο το προηγούμενο που ήταν 1Mb/s είναι σαφώς καλύτερο, εγώ τουλάχιστον του βρήκα μια λύση

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet