s.dalas έγραψε:Δεν είμαι κανένας γκουρού και κανένας τεχνικός.
όσο για αυτό υπάρχει η ομάδα - διανομή redhat που είναι επαγγελματίες στο είδος τους επι πληρωμή βέβαια αλλά ότι δίνεις παίρνεις.
s.dalas έγραψε:Δεν είμαι κανένας γκουρού και κανένας τεχνικός.

xaris2335 έγραψε:όσο για αυτό υπάρχει η ομάδα - διανομή redhat που είναι επαγγελματίες στο είδος τους επι πληρωμή βέβαια αλλά ότι δίνεις παίρνεις.

s.dalas έγραψε:Είμαι της αποψης πως εκει έξω υπάρχουν φίλοι/φίλες που χωρίς να είναι επαγγελματίες βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς "επαγγελματίες"...

Δεν αποθάρρυνα κανένα! Είπα οτι για να επαναφέρω το σύστημα όπως ήταν πριν και να έρθει σε τάξη το μπάχαλο, πρέπει να διαβάσω γιατι δεν έχω τις γνώσεις να το κάνω. Να πω ψέμματα οτι μπορώ να το κάνω ? Δεν πρότεινα εγώ κάτι που δεν μπορώ να επαναφέρω. Ούτε του είπα να βάλει ndiswrapper ούτε να ακολουθήσει τον οδηγό που πρότεινες εσύ. Και δεν λεω οτι έκανε λάθος και ακολουθησε τη συμβουλή σου!!! Λεω οτι δεν μπορω να τον βοηθήσω τώρα που διαβάζει το μηχάνημα οτι οδηγούς να ναι...xaris2335 έγραψε:Και είναι κρίμα να αποθαρρύνεις κάποιον ειδικά όταν το πρόβλημα είναι αναστρέψιμο.

s.dalas έγραψε:Ούτε του είπα να βάλει ndiswrapper

s.dalas έγραψε:
Σίμο για το irc έχεις δικιο. Να προσθέσουμε όμως για άλλη μια φορά, πως είναι σύνηθες φαινόμενο τα νεα μέλη να μην ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες και να πειραματίζονται με οτι βρουν μπροστά τους (βλ. ndis) και να μπλέκουν πιο πολύ το σύστημα στο τέλος.

Όταν βλέπουμε την κατάσταση να φεύγει εκτός ελέγχου, για διάφορους λόγους,
όπως συνέβη σε αυτό το θέμα, η καλύτερη λύση είναι πρώτα να οργανωθούμε
(τα δύο μέλη που προσπαθούν να βοηθήσουν, με πμ συνεννοούνται για την διαδικασία που προσπαθούν να εφαρμόσουν)
και με σαφέστατη δημοσίευση ανακοινώνουν στον ερωτώντα ότι πρέπει ν' ακολουθεί με ακρίβεια και προσοχή τις οδηγίες που του δίνονται.
Σε αντίθετη περίπτωση είναι σωστότερο να μην του απαντήσουν καθόλου, και να τον προσκαλέσουν στο IRC.
Επίσης, είναι άκρως αντιπαραγωγικό να δίνουμε εμβόλιμα οδηγίες, όταν ένα θέμα έχει ήδη εξελιχθεί!
Σε περίπτωση που βλέπουμε να προτείνεται κάτι λανθασμένο, το σημειώνουμε με μια σαφή δημοσίευση!
Τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με ομαδικό πνεύμα, ή με προτεραιότητες (αφού απάντησα πρώτος...), αλλά με κοινή λογική.
Θα ήθελε κανένας σας, κατά την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας, δύο γιατρούς από πάνω του με διαφορετικές απόψεις;

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet