Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας. Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό : lspci -nn lsusb rfkill list
Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ενω εντοπιζει το δικτυο δε μπορει να συνδεθει κανει τη διαδικασια και δε συνδεεται μου ζηταει μετα απο λιγο ξανα το κωδικο. Δοκιμασα με διαφορους κωδικους και ασφαλειες(wpa,wpa2,wep) και γινεται συνεχεια αυτο.Δοκιμασα και με την 9,04 και συνδεεται κανονικα. Το μοντελο του ανταπτορα ειναι:SMCWUSBS-N2 EU.Υπαρχει καποια λυση?
Τελευταία επεξεργασία από stathisdim και 19 Δεκ 2010, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός:κατι λιγα(python) ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 32bit + Windows XP SP3 σε custom pc Προδιαγραφές ⇛ amd athlon x2 5600 2.8ghz │ RAM 3GB │ NVIDIA GeForce 8600 gt 256mb ddr3 │ SMCWUSBS-N2 │ HD Audio │ │TFT 17" │hdd Western Digital 320gb sata 2│WD Elementd 1TB external
Τις προαλλες αποφάσισα ύστερα απο 1 χρόνο να ξαναβάλω ubuntu προχώρησα σε εγκατασταση μεσω wubi και προς μεγάλη ευχαριστηση μου διαπιστωσα οτι υστερα απο 2 εκδοσεις(9.10 & 10.04) η καρτα δικτυου μου λειτουργουσε κανονικα(παλιοτερα εβλεπε δίκτυα αλλα δεν μπορουσε να συνδεθει). Ωστωσο τψωρα εχει αλλο προβλημα στην αρχη δεν μπορουσε να κρατησει τη συνδεση για πανω απο λιγα λεπτα και δεν επανερχοτανε αν δεν απενεργοποιυσα το networking και το ξαναενεργοποιουσα. Και απο χθες εχω πρόβλημα και με τη ταχυτητα (τοσο αργο που δεν ανοιγει τιποτα). Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο??? ΥΓ. η καρτα ειναι USB :SMCWUSBS-N2
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός:κατι λιγα(python) ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 32bit + Windows XP SP3 σε custom pc Προδιαγραφές ⇛ amd athlon x2 5600 2.8ghz │ RAM 3GB │ NVIDIA GeForce 8600 gt 256mb ddr3 │ SMCWUSBS-N2 │ HD Audio │ │TFT 17" │hdd Western Digital 320gb sata 2│WD Elementd 1TB external
@vista-killer Η εγκατασταση που εχεις κανει, απο wubi, ειναι εικονικη και οχι κανονικη, ειναι μονο για δοκιμη και οχι για κατι μονιμο! Περισσοτερες πληροφοριες, διαβασε εδω viewtopic.php?f=9&t=8185
Καλυτερα κανε μια καμνονικη εγκατασταση, και λογικα μετα δεν θα εχεις τετοιου ειδους προβλημα, ή και να εχεις, θα ειναι πιο ευκολο να λυθουν!
Εχω εγκατηστησει δεκαδες φορες Linux, Windows κλπ δεν εχω τοτειοι προβλημα το σπαστικο ειναι τι γινεται οταν δε σε βολευει το νεο λειτουργικο... Ωστωσο εχεις ενα δικιο οποτε μαλλον θα δοκιμασω απο ive cd και βλεπουμε...