Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας. Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό : lspci -nn lsusb rfkill list
Η βασική αρχή είναι η εξής : ότι χρώμα βάζεις στη μια μεριά, βάζεις και στη άλλη. Στο σχέδιο που έχεις , είναι η συνδεσμολογία με 4 ζευγη, ξεκινάς τα ζεύγη στα pin 1-2, 3-6,4-5 και 7-8.Αυτό για στανταρ, αν θες crossover αλλάζει λιγάκι. Δε μας λες για ποια χρήση το θες όμως.
οπως και η εταιρια που τελικα ειναι πολυ σοβαρη, ετσι & σεις απαντήσατε αμεσως! ευχαριστώ και παλι! το προβλημα μου ειναι οτι η πισω μερια δεν ειναι οπως το σχεδιαγραμμα τησ εταιριας! ειναι σαν το σχεδιαγραμμα που εχω αναρτήσει .. δε ξερω τι ειναι το 1α, 2α, 1b & 2b.. προφανος προκειτε για παλαιότερο μοντελο απ αυτο του εγχειριδιου.. αυτο με δισκολευει .. η μπριζα πισω δεν εχει χρωματα
τελικά η λυση βρεθικε! προκειτε για μια βλακεια του πωλητη! αυτο που μου δωσε ηταν μια μπριζα που εμοιαζε πολυ με αυτη του ιντερνετ αλλα ηταν για ISDN τελικα πηρα την σωστη μπριζα και συμφωνα με τον οδηγο δουλευει ρολόι!!! και παλι ευχαριστω για την ανταποκριση σας!!!!