Πρόβλημα με ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση

...κάρτες δικτύου, modems, προβλήματα internet
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό :
lspci -nn
lsusb
rfkill list

Δημοσίευσηαπό efti » 21 Νοέμ 2013, 17:10

Γραφω αλλα κανεις δεν μου απαντα!!!!!????ξαφνικα δεν εχω ιντερνετ ειτε με ρνετ ειτε ασυρματα!!!!τι εχει γινει????
efti
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό efti » 26 Νοέμ 2013, 13:41

Πζτε μου κατι,ξαφνικα δεν λειτουργει ουτε τό ασυρματο δικτυο ουτε το ενσυρματο,με εθερνετ διλαδη!!!!καποιος να μου πει περιπου???οι τεχνικοι δηλωνον αγνοια!!!!παρακαλω βοηθεια,ευχαριστω
efti
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα με ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 26 Νοέμ 2013, 14:03

@efti διαχώρισα τις δημοσιεύσεις σου από τα νήματα Πρόβλημα με ενσύρματη σύνδεση σε acer aspire one και Αρχικές ρυθμίσεις ίντερνετ Edubuntu, τις μετέφερα στην κατάλληλη ενότητα και τις συγχώνευσα μεταξύ τους.

Μην κάνεις ξεχωριστές δημοσιεύσεις σε διάφορα νήματα για να ζητήσεις βοήθεια για το πρόβλημά σου.
Η τυπική διαδικασία είναι να ανοίξεις νέο, ξεχωριστό νήμα στην αντίστοιχη ενότητα όπου και θα περιγράφεις αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.
Τώρα δεν χρειάζεται να ανοίξεις νέο νήμα γιατί ουσιαστικά το έκανα εγώ με τη μεταφορά και την συγχώνευση.

!

Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την efti

Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις τώρα, είναι να επεξεργαστείς την αρχική σου δημοσίευση (την πρώτη από εδώ), να προσθέσεις μία περιγραφή για το πρόβλημά σου και να δώσεις πληροφορίες για το σύστημα, δημιουργώντας την υπογραφή σου, όπως περιγράφεται στο παραπάνω μήνυμα.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα με ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση

Δημοσίευσηαπό madvinegar » 26 Νοέμ 2013, 14:04

Επισης, ανοιξε το τερματικο (ctrl+alt+T) και γραψε εδω τα αποτελεσματα απο τις κατωθι εντολες.

lspci -nn
lsusb
sudo lshw -c network
sudo rfkill list all
1 Γνώσεις Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πολύ Καλό
2 Ubuntu 18.04 bionic beaver 4.13.0-16-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Gnome ubuntu)
3 Intel Core2 Duo CPU T5550 1.83GHz ‖ RAM 2008 MiB ‖ Acer Chapala - Acer, inc. Aspire 5920G
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV620/M82 [Mobility Radeon HD 3450/3470] [1002:95c4] {radeon}
5 wlan0: Intel PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection [8086:4222] (rev 02) ⋮ eth0: Broadcom NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet PCI Express [14e4:1693] (rev 02)
Blog: https://madvinegar.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
madvinegar
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet