ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

...κάρτες δικτύου, modems, προβλήματα internet
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό :
lspci -nn
lsusb
rfkill list

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό staristos » 06 Φεβ 2014, 20:30

ΣΟΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ LINUX (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ,ΓΙAΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ¨το linux" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ LINUX).KATΕΒΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ISO THN EΚΔΟΣΗ 12.04.3 desktop-i386.ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΤΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ OBUNTU.NA ΠΩ ΤΗΝ (ΜΑΥΡΗ?)ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 4ΜΒ Π.Χ. ΕΚΑΝΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΜΕΝΑ.ΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ.ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ WI-FI ΚΑΜΠΑΝΑ.ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΑ ΤΑ WINDOWS ΟΛΑ ΟΚ.EIΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ ΚUBUNTU.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ INTERFACE ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ!ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΡΓΑ,ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ (ΝΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ,ΕΙΝΑΙ¨ΤΟ LINUX),ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΘΑΡΥΝΑΝ.ΕΨΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ,ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ WINDOWS.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ RAM.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
staristos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό eliasps » 06 Φεβ 2014, 21:01

Καλώς ήρθες στο forum.

Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Όλες οι δημοσιεύσεις πρέπει να είναι σε λιτά πεζά ελληνικά, δηλ. όχι greeklish (εκτός αν δεν λειτουργούν τα ελληνικά), όχι κεφαλαία (φαίνεται ότι φωνάζεις), όχι ξένη γλώσσα (εκτός αν υπάρχει ανάγκη), όχι χωρίς λόγο πολλά χρώματα, bold, κλπ. Για αυτούς τους λόγους, κάνε τις απαραίτητες αλλαγές στην δημοσίευση σου.
Επίσης, είναι σημαντική η δημιουργία της υπογραφής σου στο forum με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου (hardware id: πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Για να δημιουργήσεις την υπογραφή σου, ακολούθησε τα βήματα αυτού του οδηγού.

Αφού τελειώσεις και με την υπογραφή, στο τερματικό εκτέλεσε την παρακάτω εντολή και δώσε εδώ το αποτέλεσμα:
Κώδικας: Επιλογή όλων
lspci -nnk

Τα αποτελέσματα από εντολές τερματικού τα βάζουμε μέσα σε [cοde]αποτελέσματα[/cοde]. Επιλέγουμε το κείμενο και πατάμε το κουμπάκι Εικόνα. Δες εδώ πως.

Off topic:
Όσον αφορά το θέμα «τα/το Linux», ασήμαντο μεν πως το λέει ο καθένας ή αν το λέει λάθος ή σωστά, αλλά διάβασε εδώ τι ισχύει. Αντίστοιχα και για το Linux, έχει σημασία σε τι αναφέρεσαι, στον πυρήνα Linux; Στις διανομές ή στα λειτουργικά συστήματα Linux;
Τέλος πάντων.

Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα.

Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet