Αλλαξα σε Fedora 11 και για περιπου μια βδομαδα δεν μου εκανε κανενα προβλημα οσο δουλευα με καλοδιο. Μετα ομως παλι εμφανιστηκε το ιδιο προβληα ακριβως!!! Ομως εδω και ενα μηνα περιπου δουλευω με ασυρματο ιντερνετ και δεν εχει εμφανησει κανενα απολυτως προβλημα. Ομως με το που απενεργοποιω το ασυρματο και βαζω καλοδιο το προβλημα εμφανιζεται μεσα σε δυο λεπτα και ξανακολλαει ο υπολογιστης και ξανα-αναβοσβηνει το Caps Lock!!!
Αν ξερει καποιος τι περιπου συμβαινει και πως μπορω να το φτιαξω, να με βοηθησει γιατι χρειαζομαι και τη συνδεση με καλοδιο. Επιπλεον ποτε δεν το ειχε ξανακανει αυτο οσο ειχα windows (δηλαδη ακομα πριν βαλω ubuntu) οποτε δεν νομιζω να ειναι ειναι χαλασμενο το hardware.
Δεν γνωριζω τι συμβαινει.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
$ lspci | grep eth*
02:00.0 Ethernet controller: Marvell Technology Group Ltd. 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller (rev 10)
06:04.0 Network controller: Intel Corporation PRO/Wireless 2200BG [Calexico2] Network Connection (rev 05)
- Κώδικας: Επιλογή όλων
lspci -k
02:00.0 Ethernet controller: Marvell Technology Group Ltd. 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller (rev ff)
Kernel driver in use: sky2
Kernel modules: sky2
Τελος μεχρι και με live cd το ιδιο πραγμα συμβαινει οταν δουλευω με καλοδιο.
Δυστοιχως δεν μπορω να ξαναδοκιμασω windows για να δω αν οντως φταιει το hardware αυτη την περιοδο διοτι γραφω την πτυχιακη μου, τρεχω προγραμματα ειναι καλα στημενο το λειτουργικο για να τελειωσω την πτυχικη μου.
Μπορει να διορθωθει καπως το θεμα?