Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |
johnnybra έγραψε:βασικα ειδα οτι και οταν συνδεομαι δεν εχω συνδεση στο internet η δεν μπορω να μπω.(ακομα και με σημα 38%).,Εψαξα στο νετ και βρηκα εναν οδηγο εγκαταστασης RTL8187B με win98 drivers οι οποιοι δουλευουν στο ubuntu,μεσω του προγραμματος Ndiswrapper.(Βεβαια ο οδηγος ειναι για 8.04 ενω εχω 9.04)Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν εχω καθολου συνδεση ενω ειμαι σε ubuntu με το ιτερνετ αρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω την "apt get-install Ndiswrapper..".To κατεβασα σε .deb αλλα και παλι μου ζηταει κατι patches στο παραθυρο αφου τελειωσει η εγκατασταση.Μηπως ξερει κανεις να μου πει πως να εγκαταστησω χειροκινητα;
johnnybra έγραψε:Αυτο ειναι το προβλημα δεν εχω ethernet μονο με wireless μπορω να δουλεψω.ΚΑι απο τα χπ με ασυρματο ειμαι.
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |
johnnybra έγραψε:Φιλε μονο αυτη τη λυση βλεπω δυστυχως.Νομιζω το εγκατεστησα κατεβαζωντας οτι χρειαζομουν με το παραπανω λινκ και εβαλα και τουσ drivers που ηθελα μονο που ακομα δεν λειτουργει το νετ.Δεν ξερω τι φταιει.Μαλλον κανω κατι λαθος.Θα το ψαξω κι αλλο.
@johnnybra
Θα σε παρακαλέσω όταν δημιουργείς νεο θέμα να το κάνεις στην κατάλληλη ενότητα και όχι στο Γενικά.
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet