Orfeas80 έγραψε:Δυστύχως το link στο βιντεο που μου λές δεν λειτουργεί.
Orfeas80 έγραψε:Βασικά για να γίνω πιο συγκεκριμένος προσπαθω να εγκαταστήσω το conn-x από το cd που υπήρχε στη συσκευασία (sagem1201/1241 v2) τρέχοντας το .exe μεσω του wine. η διαδικασία προχωρά κανόνικα, δίνω τους κωδικούς αλλα μετά απο εκεί ο υπολογιστής μου δεν μπόρει να ¨δει¨ το router για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. ενναλακτικα προσπαθω να το ρυθμισω μεσω του firefox με τον ακόλουθο τρόπο: δίνω στην γραμμη διευθύνσεων το http://192.168.1.1. και με βγαζει στις ρυθμίσεις του router. ως εδω καλα. μου ζητάει κωδικό και δίνω ως όνομα χρήστη το admin και ως password το admin password που υπαρχει στην κάτω πλευρα του router μου. Εδώ ειναι και το πρόβλημα γιατι ενώ θα επρεπε μετά απο αυτο να μπαίνω στις ρυθμίσεις, ο υπολογιστης μου ξαναζητάει τους κωδικους!!! όσες φορες και να τους δώσω γίνεται το ίδιο! φοβάμαι οτι δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστα (κάτι με την IP ίσως????) αλλα οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες και απο εδώ κι έπειτα γλαρώνω πραγματκα. μπορείτε να με βοηθήσετε?
Alexandros_ έγραψε:Εχω το ιδιο modem...Δεν εκανα καμια εγκατασταση...
Ανοιγεις τον firefox->βαζεις το 192.168.χ.χ (ip) -> κατω απο το ρουτερ εχει ενα κωδικο (πχ qdgt3456)
Βαζεις τον κωδικο κ μετα πρεπει να εισαι μεσα στο ρουτερ...Απο εκει μπορεις να ρυθμισεις τα παντα...
Αρκει να ξερεις λιγακι...![]()
Παντος αν παρεις τηλ εκει που σου ειπα πιστευω θα κανεις δουλεια...
Off topic:
Κατω απο το router πρεπει να υπαρχει ενας 24ψηφιος κωδικος ο οποιος ειναι ο τρεχον κωδικος σου αν ειναι ασυρματο!
Επαναλαμβανω οτι εγω δεν εκανα ποτε εγκατασταση το router μου ουτε στον σταθερο ουτε στο λαπτοπ...
Το ειχα κανει πριν 2 χρονια στα windows που ειχα κ πλεον δεν υπαρχουν καν!!!
Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet