Το ξέρω ότι δεν είναι ηθικά σωστό ρε παιδιά, αλλά θα ήθελα μια χάρη αν μπορεί κάποιος ή δεν πιστεύει ότι είναι τόσο τραγικό.
Έχω έρθει Κύρπο και σκοπεύω να μείνω μονιμα σε λίγους μήνες μιας και η μέλλουσα γυναίκα μου είναι κύπρια.
Αναγκάζομαι για να μπω λίγο στο ιντερνετ να έρχομαι συνέχεια στο πατρικό της που έχει ο αδερφός της.
Μέχρι να βάλω δική μου σύνδεση που επιβάλεται και είναι σίγουρο μιας και είμαι άρρωστος

Οι γύρω γείτονες (κάτι άγγλοι

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει 1-2 οδηγείες κλπ να μπορέσω να μάθω κάποιο κλειδι να μπορώ να μπαίνω από το δικό μου σπιτι?
Το ξανα λέω γιατί σίγουρα θα βρεθουν άτομα να μου πουν ότι δεν έιναι σωστό κλπ, οκ το ξέρω αυτό, απλά είναι για 1 βδομάδα - 10 μέρες μέχρι να μπει η δική μου.
διάβασα κάπου για το kismet αλλά ενώ το εγκατέστησα από το synapric όχι μόνο δεν ξέρω να το λειτουργώ, αλλά ούτε που το βρίσκω κιόλας όταν το ψάχνω.
Αν μπορέι κάποιος θα με βοηθοούσε πολυ, ξέρετε πως είναι τώρα, σίγουρα οι άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα, αλλά είναι καιάβολο από πολλές αποψεις να ερχομαι συνεχειαμετο λαπτοπ αγκαλιά να λίγο νετ.
Αν δεν πρεπει να φάινεται σε κοινή θέα αυτό, ας μου πει κάποιος παρακαλώ με ΠΜ