Σύνδεση Internet ?....κ.α

...κάρτες δικτύου, modems, προβλήματα internet
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό :
lspci -nn
lsusb
rfkill list

Σύνδεση Internet ?....κ.α

Δημοσίευσηαπό jorgos » 09 Νοέμ 2009, 12:31

Στον Desktop έχω τα Ububntu 8.10 σαν δεύτερο λειτουργικό.
1) Σήμερα μπήκα μετά πολύ καιρό. Πρόβλημα στην αρχή, μαύρη οθόνη, ακολούθησα στα τυφλά τις οδηγίες, έγινε fsck στο dev/sda6 και μετά μπήκα κανονικά. --Τι έγινε, έχει σχέση με τα παρακάτω;

2) Πρώτα δεν είχα πρόβλημα με την σύνδεση στο Ιντερνετ, τώρα κοιτάζω το εικονίδιο σύνδεσης και το βλέπω ανενεργό. Κάνω κλικ και έχει αχνά γραμένο 'ενσύρματο δίκτυο' και αποκάτω 'device is unmanaged'. -- Πως μανατζάρεται η σύνδεση με ρούτερ DSL ;

3) Τελικά φαίνεται ότι έχω Ιντερνετ, μπαίνω κανονικά στις σελίδες ! Αλλά όταν πάω να κάνω ενημέρωση συστήματος, μου εμφανίζει ότι πρέπει να κατεβάσω 280 mb αλλά στο πρώτο σταματάει και εμφανίζει :
Έκδοση 1.0.6-9ubuntu4.8.10.2:
* SECURITY UPDATE: denial of service via too many open files
- acpid.*, event.c, ud_socket.*: limit the number of non-root clients,
correctly close dead connections.
αλλά δεν έχω ανοιγμένα άλλα παράθυρα.

Τελικά υπάρχει πρόβλημα με το Ιντερνέτ; Μήπως πρέπει πριν την εγκατάσταση ενημερώσεων να κάνω αναβάθμιση στην 9.04 που μου λέει; Δεν έχει βγεί νεώτερη αναβάθμιση;

Με συγχωρείτε αν ρωτάω πολλά και αφελή, οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: πριν πολλά χρόνια ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό : Ubuntu 10.04 * 64bit
Προδιαγραφές ⇛ Desktop :: Asrock penryn1600SLI 110db | E8400|4GB | geforce 9500 gt
==>HP Pavillon dv7 :: 2x Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz │ 3094MB │ GeForce 9600M GT/PCI/SSE2
jorgos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet