Παιδιά, τα έχω παίξει. Ακούστε την ιστορία.
Πάω στο language support για να βάλω support και για τα ελληνικά, εκτός από τα αγγλικά. Αυτό οδήγησε σε μία σειρά απίθανων προβλημάτων, που δεν μπορώ καν να καταλάβω πώς συνδέονται μεταξύ τους.
Το ένα είναι ότι σε κάποιες εφαρμογές, πχ aMSN, με αφήνει να πληκτρολογήσω για 1-2 δευτερόλεπτα μόνο, και μετά το πληκτρολόγιο δεν κάνει απολύτως τίποτα. Κουφό, όταν κάνω alt-tab σε άλλη εφαρμογή και μετά πίσω, δουλεύει κανονικά το πληκτρολόγιο στο amsn.
Προσπαθώ να κάνω exit στο drop menu ενός εικονιδίου SCIM που εμφανίστηκε στην πάνω μπάρα, αλλά exit δεν γίνεται. Το εικονίδιο απλά αναβοσβήνει και παραμένει.
Επίσης, όταν είμαι πχ στο writer και πληκτρολογώ ελληνικά, όταν πατήσω να ανοίξει το gedit, αν δεν κάνω κάποιο κλικ επάνω του, η γλώσσα παραμένει ελληνικά, αντί για αγγλικά που είναι το default. Αν κάνω κλικ επάνω στο gedit, θα το γυρίσει σε αγγλικά.
Άλλο παλαβό, είναι ότι ξαφνικά όταν πάω στο administration και ανοίγω πχ το hardware drivers, δεν μου ζητάει το password! Αυτό δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει με τα παραπάνω, αλλά ξαφνικά συμβαίνει κι αυτό.
Απεγκατέστησα το greek language support του οποίου η εγκατάσταση μου έκανε όλα αυτά τα παλαβά, αλλά η κατάσταση παραμένει ως έχει.
Τα έχω παίξει, χρειάζομαι τη βοήθειά σας.