έγραψε:Download Now
Lightning 1.0 beta1
* Windows
* Linux x86
* Mac OS X
Λείπει δηλ. το
έγραψε:#
# Linux x86-64
Συντονιστής: adem1
έγραψε:Download Now
Lightning 1.0 beta1
* Windows
* Linux x86
* Mac OS X
έγραψε:#
# Linux x86-64

nikosal έγραψε:για παράδειγμα, πήγα χτες να εγκαταστήσω το πρόσθετο ημερολόγιο (lightning) για το thunderbird και... έφαγα 64μπιτη πόρτα! Δεν υποστηρίζεται... Δεν είναι λίγο παράξενο αλήθεια, να μην υποστηρίζεται πρόσθετο (στην ουσία είναι ολόκληρο project) της mozilla;έγραψε:Download Now
Lightning 1.0 beta1
* Windows
* Linux x86
* Mac OS X
Λείπει δηλ. τοέγραψε:#
# Linux x86-64

Χανδόλιας Νίκος έγραψε:Λόγω αγοράς καινούργιου υπολογιστή με 64μπιτο επεξεργαστή, αξίζει η εγκατάσταση χ64 έκδοσης ubuntu? Προσφέρει κάτι παραπάνω από την απλή? Ρωτώ γιατί στο site του ubuntu γράφει για την χ64 "Not recommended for daily desktop usage".

AxlD έγραψε:edit2: Λοιπον το εκανα, ολα οκ, αρκει να κατεβασεις απο το link που εχω στο edit την 64 bit εκδοση toy lightning.

Χανδόλιας Νίκος έγραψε:Μια ερώτηση θέλω να κάνω, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα: έχω φορμαρισμένους τους σκληρούς όλους σε ext4. Στον 500αρη π.χ. μου λέει ότι έχει κενό 435gb, τα υπόλοιπα που χρησιμοποιούνται? Υπάρχει κάποιος τρόπος να μειώσω αυτά τα gb? Και ακόμη τί είναι το barrier? Αυτά τα λίγα!

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |