Εγκατάσταση Ubuntu με wubi

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Re: Εγκατάσταση Ubuntu με wubi

Δημοσίευσηαπό ChristoK » 21 Σεπ 2008, 17:58

Έχω έναν φορητό του οποίου το οπτικό drive είναι χαλασμένο και ό,τι χρειαστώ με CD, το κάνω .iso το βάζω σε USB και μετά χρησιμοποιώ προγράμματα με εικονικό δίκο. Με τον τρόπο αυτό πριν λίγο καιρό εγκατέστησα με το wubi τα Kubuntu 8.04-KDE 4. Δούλεψε πολύ καλά. πμως όταν θελησα να τα βγάλω για να βάλω τα Kubuntu 8.04-KDE 3.χχ o unistaller δεν δούλεψε και τα έβγαλά με κάποιο πρόγραμμα άλλο. Εγκτέστησα πάλι με τον γνωστό τρόπο τα Kubuntu 8.04-KDE 3.χχ (επιτυχημένη η διαδικασία μέσα από τα Win) και επαννεκήνησα είδα το να βγάινει το grub4DOS (μέσα οι επιλογές ήταν με σκανδιναυκούς χαρακτήρες και ερωτηματικά) και μου έβγαλε ένα BuzyBox (Dedian v 1.xx.xx) built-in shell και έχει ως prompt το [initramfs).

Υπάρχει τρόπος σωτηρίας;
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλό/ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 10.04 / WinXP
ChristoK
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 21 Σεπ 2008, 22:15

Από την στιγμη που αφιερώνεις αρκετο χρονο για να κανεις ολες αυτες τις δοκιμές, θα σου συνιστουσα να διαβασεις τους οδηγους που υπάρχουν στην ενότητα HowTo για κανονική εγκατασταση του (K)Ubuntu και να κανεις κανονικη εγκατασταση. Γενικα το wubi δεν ειναι και ότι καλυτερο. Οι περισσοτεροι εδω το αποφευγουμε και κατα συνέπεια δεν εχουμε εμπειρια για να σε βοηθησουμε.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό iou » 17 Οκτ 2008, 01:14

ποσταρα και αλλου αλλα μετα απο ψαξιμο ειδα και αυτο το θεμα.εχω το ιδιο προβλημα παρολο που δεν εχω ψαχτει καθολου και πηγα απλα να τρεξω απο live cd για να δω αν μαρεσει προτου κανω κανονικη εγκατασταση.
υπαρχει καποιος οδηγος για το συγκεκριμενο η εστω λυση για αυτο το προβλημα?
iou
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα