Καλημέρα,τα πράγματα έχουν ως εξής:στη μαυρη οθόνη μου γραφει:
mount:mounting/syson/root/sys failed: No such file or directory
mount:mounting /proc on/root/ proc failed:No such file or directory
target file system doesnt have /sbin/init.
No init found. Try passing init=bootarg
μετα εχει και κατι άλλα όχι όπως τα παραπάνω που έχουν failed και μένει εκεί το σύστημα.
όταν έγιναν αυτά που περιγράφω σε προηγούμενο ποστ δεν πείραξα τίποτα χειροκίνητα, μόνο αυτόματα ότι έκανε το update του synaptic manager.
Δοκίμασα με ενα cd SystemRescueCd-x86-1.5.8 που βρηκα στο
http://www.sysresccd.org/Download (το κατέβασα και το εκαψα) να μπουταρω με μια επιλογη που εχει :boot from an existing linux os
ξεκιναει,τρεχουν καποια πραγματα σε μαυρη οθονη και σε καποιο σημειο μου λεει να διαλεξω keyboard αναμεσα απο καμια 40αρια επιλογες
αφηνοντας την default επιλογη (us) μετα απο λιγο εμφανιζει ενα παραθυρο που λεει ότι ειμαι σε λειτουργια χαμηλων γραφικων αλλα δεν μπορω να πατησω εντάξει γιατι δεν αναγνωρίζονται πληκτρολόγιο-ποντικι
δοκίμασα και την επιλογή νο 17(gr) υποθέτωντας οτι είναι το ελληνικό πληκτρολογιο αλλα παλι δεν αναγνωρίζονται και μένω στο ιδιο παράθυρο που μου λεει για τα χαμηλα γραφικα.
ΥΓ. γραφω παλι μεσα απο παραθυρα 7 τα οποια ειναι περασμενα σε διαφορετικο partition του σκληρου και τα οποια εκαναν περισσοτερο απο 5 λεπτα να μου εμφανισουν την επιφάνεια εργασίας,ελπιζω να ήταν τυχαίο.