Είμαι καινούργια στα Ουμπούντου! Τα έχω χρησιμοποιήσει μια φορά μόνο σε λάιβ σι ντι και είπα να τα εγκαταστήσω και μόνιμα στον υπολογιστή μου.
Θα σας διηγηθώ την μεγάλη βλακεία που έκανα για να καταλάβετε πλήρως το πρόβλημα μου...
Κατέβασα το σύστημα κατι το έγγραψα σε ντι βι ντι...έκανα ρεστάρτ με το ντι βι ντι μέσα. Έκανα την εγκατάσταση μια χαρά βήμα βήμα, όταν τελείωσε η εγκατάσταση, μου βγάζει το ντι βι ντι και κάνε ρεστάρτ. Αλλά μετα μου έβγαλε μια μαύρη οθόνη με μια κάτω παύλα που αναβόσβηνε... Έτσι έκλεισα το πι σι...και το ξαναάνοιξα και πάλι το ίδιο...
Μιας και είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι αντίστοιχο και μην έχοντας την εμπειρία, σκέφτομαι να ξαναβάλω windows 7, ανεπιτυχώς, (δεν κατάλαβα τι έκανα, πάντως εγκατάσταση μια φορά δεν έγινε)...έτσι μετά σκέφτομαι πως έχω ένα λαιβ σι ντι με το Open Suse και λεω, άντε ας εγκαταστίσω αυτό, σε εκείνο έγινε έρρορ στην εγκατάσταση και έτσι ακυρώθηκε...
ε και μετά όπως ήμουν και το σκεφτόμουν λέω άντε να ξαναεγκαταστίσω τα ουμπούντου, να κάνω μια προσπάθεια πάλι...αλλά έγινε το ίδιο με την πρώτη φορά,δηλαδή η μαύρη οθόνη...από κείνη την στιγμή δεν έκλεισα το πι σι και είπα να σας γράψω μπας και μπορείτε να με βοηθίσετε!
Ευχαριστώ εκ τον προτέρον!