Συντονιστής: adem1

max mortimer47 έγραψε:δηλαδη το live usb εχει καμια διαφορα με το persistent live usb

max mortimer47 έγραψε:Υποθετω,οτι αν δεν κανω install αλλα επιλεξω απλα try ubuntu,χρησιμοποιουνται τοτε αυτα τα 2gb σαν <<σκληρος>>,ειναι οντως ετσι ή για αλλη χρηση ειναι αυτος ο αποθηκευτικος χωρος?
max mortimer47 έγραψε:Επειτα,κατα την εγκατασταση του λειτουργικου,διαβασα στους οδηγους οτι αναφερετε συνεχως τα partitions.Σε τι χρησιμευουν αυτα?Ειναι απαραιτητα?
max mortimer47 έγραψε:Ο εξωτερικος σκληρος μου ειναι 1tb,εχω ηδη χρησιμοποιησει το 1/4 του σκληρου(οχι για λειτουργικα,απλα για βιντεο,μουσικη,παιχνιδια κτλ)και τωρα θελω να βαλω το ubuntu στον σκληρο.Kινδυνευουν με καποιο τροπο τα αρχεια μου αν εγκαταστησω λειτουργικο στον σκληρο?

max mortimer47 έγραψε:ισως αν τα εξηγουσατε πιο απλα και χωρις τεχνολογικους ορους...

max mortimer47 έγραψε:Υποσχομαι οτι αυτες ειναι οι τελευταιες ερωτησεις μου,δεν θα σας κουρασω αλλο!!!!
max mortimer47 έγραψε:χωρις να χωρισω τον δισκο σε partitions δεν γινεται να το εγκαταστησω στον δισκο?
max mortimer47 έγραψε:επειδη δεν θελω να μπω σε μπελαδες με τα partitions(αν ειναι απαραιτητο δηλαδη να κανω partitions),σκεφτηκα να χρησιμοποιω το ubuntu αποκλειστικα απο το στικακι,γινεται να κατεβασω ολα τα video και audio codecs στο στικακι?Και να κατεβασω εφαρμογες συμβατες με το ubuntu στο στικακι?δηλαδη να εχω ενα πληρες λειτουργικο στο στικακι που να παιζει βιντεο,μουσικη,εφαρμογες?θελω να πω,αν απλα κανω run το ubuntu,ειναι το λειτουργικο πιο ελλειπες απο το αν το κανω εγκατασταση στο σκληρο δισκο?λειπουν πραγματα σε σχεση με την πληρη εγκατασταση?
max mortimer47 έγραψε:Ξαναεπιστρεφω λιγο στον εξωτερικο σκληρο,γινεται να κανω τον εξωτερικο μου τουλαχιστον live usb?Να κανω δηλαδη run το ubuntu απο τον εξωτερικο οπως κανω και με το στικακι?Επειδη εχει πιο γρηγορες ταχυτητες απο το στικακι φυσικα.Απο οτι θυμαμαι οταν πηγα να φτιαξω το live usb,οταν εφτασα στο σημειο να επιλεξω τον drive(c,f,e κτλ)
(βλ. http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download
βημα 8. Choose the USB drive and click 'Create')
δεν υπηρχε ως επιλογη ο εξωτερικος μου σκληρος.Ειναι απαραιτητο να ναι flash drive?δεν επιτρεπεται να χρησιμοποιηθει σκληρος ως live usb(live hdd τελοςπαντων)?