Έχω δοκιμάσει 2 φορές να δουλέψω με το Natty...την πρώτη δεν μου άρεσε το unity....μετά είπα να του δώσω μια 2 ευκαιρία και η αλήθεια είναι ότι το συνήθισα.
Το πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου είναι ότι το σύστημα έχει κρεμάσει 2 φορές κατά την διάρκεια που έβλεπα ταινία με το vlc( έχω τους ανοικτούς της ATI) και άλλη μιά στο άσχετο ....η λύση force restart από το tower. Η μπάρα του Unity είναι εκνευριστικά αργή πατάς το home folder και μέχρι να ανοίξει προλαβαίνεις να φτιάξεις φραπέ.Το notification area στην πάνω μπάρα άπειρα προβλήματα ...ανοίγω το deluge και για να το ανοίξω ξανά ( αφού έχει γίνει Minimize ) απο την πάνω μπάρα πρέπει να πατήσω το keyboard να βγει το pop up και να κάνω slide για να διαλέξω το icon του deluge.
Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο που λέει με λίγα λόγια ότι το Linux ήταν γνωστό για την σταθερότητα και την ευχρηστία http://www.techdrivein.com/2011/05/canonical-and-ubuntu-needs-to-settle.html...το unity ΔΕΝ είναι εύχρηστο και το GNOME 3 τρισσχειροτερο.Θα 'ηθελα την γνώμη σας ...μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά?με τα 10.04 και 10.10 γιατί δούλευα super?