Γεια σας παιδια,νεος εδω αλλα και στο ubuntu,εδω και καιρο ψαχνομουν για το ubuntu και επιτελους σημερα ηρθε η στιγμη να το δοκιμασω σε οχι δικο μου υπολογιστη ομως,τα βαλα και ολα μια χαρα,εκανα εγκατασταση δινοντας χωρο στο λειτουργικο μολις 3gb για να τα δοκιμασω και μου αρεσαν παρα πολυ λογω ταχυτητας κατα κυριο λογω και ολα αυτα δωρεαν,εχω βαλει να εγκαταστησω τωρα τα kubuntu επειδη ειναι και πιο ομορφα κατ’εμε αλλα και γιατι ηθελα να τους δωσω 20 gb χωρο,το θεμα ειναι ομως οτι αυτη τη φορα αργει πααααρα πολυ να εγκατασταθει,παιζει ρολο οτι στην πρωτη εγκατασταση εδωσα 3gb χωρο στο ubuntu ενω τωρα 20 gb στα kubuntu;
Επιπλεον θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο,επροκειτο να αγορασω ενα netbook και εννοειται πως θα χρησιμοποιω ubuntu και οχι windows 7 starter γιατι θα ναι χαλαρα πιο γρηγορος ετσι,πρεπει να κανω καποια αλλη διαδικασια για το netbook; Οταν εγκατεστησα το λειτουργικο στον υπολογιστη της κοπελας μου με αφησε μεχρι 30 gb να διαθεσω χωρο,αυτο ειναι το οριο;
Τελος το λειτουργικο απλα το εγκαθιστω,δεν κανω τη διαδικασια ουτε με usb flash ουτε με dvd,ηταν λαθος μου αυτο και να απεγκαταστησω το συστημα και να το εγκαταστησω με dvd η δεν παιζει καποιο ρολο; Αν παιζει τοτε που;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!