Από ποιες πηγές να γίνονται οι ενημερώσεις?

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Re: Από ποιες πηγές να γίνονται οι ενημερώσεις?

Δημοσίευσηαπό kriti » 20 Νοέμ 2008, 01:03

linuxman έγραψε:Και θα πω εάν άλλο παράδειγμα και γιατί να μην το βάλεις στο εικονικό του Virtualbox or VMware και θα έχεις και τα βασικά εκεί και καλύτερα , άμα αρρωστήσει τον σβήνεις και βαζεις στην θέση του ένα αντίγραφο .
:D :D :D

δεν καταλαβα χρειαζεται αντιβαριους στο virtualbox με xp?εγω δεν εχω τιποτα και εχω βγαλει και το firewall των windows βεβαια δεν πολυ μπαινω στο νετ απο εκει αλλα εκτος την διαμαρτυρια των win οτι κινδυνευουν δεν εχω κανενα προβλημα ως τωρα
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 20 Νοέμ 2008, 01:06

kriti έγραψε:
linuxman έγραψε:Και θα πω εάν άλλο παράδειγμα και γιατί να μην το βάλεις στο εικονικό του Virtualbox or VMware και θα έχεις και τα βασικά εκεί και καλύτερα , άμα αρρωστήσει τον σβήνεις και βαζεις στην θέση του ένα αντίγραφο .

δεν καταλαβα χρειαζεται αντιβαριους στο virtualbox με xp?εγω δεν εχω τιποτα και εχω βγαλει και το firewall των windows βεβαια δεν πολυ μπαινω στο νετ απο εκει αλλα εκτος την διαμαρτυρια των win οτι κινδυνευουν δεν εχω κανενα προβλημα ως τωρα

όχι!
Απλά κάνεις αυτό που είπε ο @linuxman.
Αφού κάνεις την εγκατάσταση των win σε virtualbox παίρνεις ένα αντίγραφο του αρχείου vdi όπου είναι εγκατεστημένο το εικονικό σύστημα.
Αν κολλήσεις ιο, σβήνεις το vdi και επαναφέρεις το backup...
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 20 Νοέμ 2008, 01:10

kriti έγραψε:

Όσο χαζό και αν είναι μπορεί να κολλήσει κάτι οπότε βάλε έστω και ένα avg or clamv και θα είσαι καλύτερα .
και την διαμαρτυρία μέσα απο υπηρεσίες μπορείς να την σταματήσεις , και πολλά άλλα και θα γίνει πολύ γρήγορο μετά μόνο καφέ δεν θα κάνει :lol: :lol: :lol: άμα του σταματήσεις όλες υπηρεσίες για δίκτυο και διάφορα άλλα χαζά σαν το τοίχο προστασίας , επαναφορά συστήματος και διάφορα άλλα :D :D :D
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 20 Νοέμ 2008, 01:32

δεν του βαζω τιποτα μια εφαρμογη τρεχω μονο εκει τιποτα αλλο δεν θελω ουτε να το βλεπω :lol:
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ