gourgi έγραψε:greatst έγραψε:
β) δεν μου "προτείνει" (δηλ: δεν είναι τσεκαρισμένος) τα αρχεία για τον νέο πυρήνα (2.6.7.11.14)
το έβγαζε και σε μένα.
δοκίμασε να αλλάξεις mirror και θα είσαι οκ
χμμμ... όντως, στις πηγες λογισμικού (Σύστημα --> Διαχείριση Συστήματος --> Πηγές Λογισμικού) εάν αντί για "Εξυπηρέτης από Ελλάδα" βάλω "Κύριος Εξυπηρέτης" τότε το παράθυρο με την προειδοποίηση εξαφανίζεται.
Πιθανολογώ ότι διορθώθηκε κάποιο bug αλλά ακόμα δεν "έφτασε" (propagated) αυτή η διόρθωση στο Ελληνικό mirror (λέτε?).
Θα τα εγκαταστήσω και ... βλέπουμε.
ΥΓ: καλού-κακού έκανα (με μια εφαρμογή του puppel που μπουτάρω από φλασάκι για το σκοπό αυτό) ένα αντίγραφο (*.img.gz) όλου του partition με το interpid ώστε άμα κάτι πάει στραβά ... να αναιρέσω τις αναβαθμίσεις.
επεξεργασία: λοιπόν, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά μετά τις αναβαθμίσεις. Δοκίμασα το NetBeans, όλα φαίνεται να λειτουργούν σωστά. Δοκίμασα και το xVM, το οποίο δούλεψε αφού πρώτα έτρεξα την παρακάτω εντολή που μου "ζήτησε" το xVM (το sudo το πρόσθεσα εγώ, δεν έτρεχε αλλιώς):
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo /etc/init.d/vboxdrv setup
Τελευταία επεξεργασία από
greatst και 21 Δεκ 2008, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
προσωπική ιστοσελίδα ┃
greatst in LaunchpadΓνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].