Αρχικά συγγνώμη για την υπογραφή μου, την έκανα μόνος μου, αφού το σύστημά μου δε μου επιτρέπει να μπω στο ubuntu για να το κάνω όπως στις οδηγίες.
Λοιπόν, τι πρόβλημα έχω;
Χρησιμοποιώ ubuntu εδώ και χρόνια, και έχω μάθει να ψάχνω σε forum (τα αγγλικά να πω την αλήθεια) για λύσεις σε πιθανά προβλήματα ή απορίες. Έμαθα να χρησιμοποιώ και το terminal (τα βασικά δηλαδή), αλλά αυτό που έπαθα χθες το βράδυ δεν μπορώ να το λύσω, αν και έχω καταλάβει πως το αντιμετωπίζουν και άλλοι.
Έκανα upgrade στο 14.10 και από τότε δεν μπορώ με τίποτα να μπω στην επιφάνεια εργασίας μου. Μετά το log in η οθόνη παγώνει (μου δείχνει κάτω αριστερά 14.10), το ποντίκι κινείται κανονικά, το πληκτρολόγιο επίσης (δηλαδή μπαίνει σε τερματικό, ανεβοκατεβάζει φωτεινότητα).
Παρατήρησα πως έχει εμφανώς μειωθεί η ανάλυση εικόνας στο log in.
Ενημέρωση: Μέσω terminal έκανα αυτό
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get remove fglrx-*
http://askubuntu.com/questions/541499/system-completely-unusable-after-upgrading-to-14-10#_=_
Αποτέλεσμα αυτού να καταφέρω να δω την οθόνη μου την κανονική με τα 3 αρχειάκια που είχα στο desktop, τα οποία ανοίγουν κιόλας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει το μενού που κανονικά βρισκόταν στο πάνω μέρος της οθόνης (εκεί που είναι η ώρα, μπαταρία, ίντερνετ κλπ) ούτε αυτό στα αριστερά της οθόνης με το dash και τα προγράμματα που χρησιμοποιώ συνήθως.
Έχετε κάποια καλή ιδέα του τι φταίει και πώς μπορώ να προχωρήσω;
Θα σας είμαι ευγνώμων αν μπορείτε να με βοηθήσετε.