koleygr έγραψε:ΓιάννηςΤ έγραψε:Λυπάμαι για την όλη σύγχυση! Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι η διαδικασία λαμβάνει τόπο σε έναν υπολογιστή 64άρι και όχι αυτόν της υπογραφής μου!
Κανένα πρόβλημα ... απλώς αυτό το 32 bit ubuntu στο πρώτο μήνυμα είναι υποθέτω τυπογραφικό. Αν δέν είναι τυπογραφικό τα νεα ubuntu μεσω αναβαθμισης θα είναι επίσης 32bit άσχετα με το αν ο υπολογιστής "σηκώνει" τα 64αρια.
Edit: Τώρα μόλις συνειδητοποίησα πως ίσως δεν περιμένεις να πάς σε 64bit. Αν κάνω λάθος επεξήγησέ το να καταλάβουν και οι υπόλοιποι.
Ευχαριστώ!
Και όχι, δεν περιμένω να πάω σε 64, είναι ήδη.
koleygr έγραψε:Κατά τα άλλα έχω να σου πώ (μήπως και δεν το εχεις υπόψιν) πως τα 14.10 δεν είναι LTS και θα χρειάζεσαι αναβάθμηση ανα 9μήνες (σε σχέση με τα 14.05 που έχουν 5ετη "θητεία".
Το έχω υπόψην ωστόσο ευχαριστώ για την υπενθύμιση.
Off topic:
koleygr έγραψε:Σε αυτό της υπογραφής σου μήπως κολλάει το ubuntu όταν κάνεις download ή όταν βλέπεις πχ youtube ?
Ναι κολλάει κάπως. Δηλαδή, είναι ανεκτό, καταλαβαίνω τι γίνεται, αλλά συνήθως αυτά τα βίντεο που μου αρέσουν τα κατεβάζω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κατεβασμένα, 480p μου τρέχουν κομπλέ. Όσο για το όταν κατεβάζω, όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα