Καλησπέρα. Ως νεοεισερχόμενος στο φόρουμ, εύχομαι σε όλα τα μέλη υγεία και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας.
Αν και χρησιμοποιώ το ubuntu εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζω για πρώτη φορά το παρακάτω θέμα:
Στον υπολογιστή που φαίνεται στην υπογραφή μου είναι εγκατεστημένα τα 10,04 που χρησιμοποιώ κυρίως, και τα WinXP που χρησιμοποιούνται σπανίως. Στα 10.04 υπάρχουν δυο λογαριασμοί χρηστών, ο δικός μου και ένας δεύτερος που επίσης χρησιμοποιείται σπάνια. Προσφατα και μετά από μήνυμα του λειτουργικού ότι έχει εξανληθεί ο αποθηκευτικός χώρος του δίσκου, διαπίστωσα ότι στον δεύτερο λογαριασμό, αυτόν που χρησιμοποιείται σπάνια, υπήρχε φάκελλος "new" μέσα στον οποίο υπήρχε ένα ολόκληρο αντίγραφο του φακέλου του χρήστη. Μέσα στο αντίγραφο υπήρχε επίσης φάκελλος "new" που περιελάμβανε επίσης ένα ολόκληρο αντίγραφο του φακέλου του χρήστη και ούτω καθ' εξής για 5 επίπεδα. Μετά τη διαγραφή των αντιγράφων ο χώρος του δίσκου ελευθερώθηκε. Σήμερα όμως διαπίστωσα ότι έχει δημιουργηθεί εκ νέου ένας "new" με ένα αντίγραφο ολόκληρου του φακέλου. Επισημαίνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο στον δεύτερο λογαριασμό και όχι στον κύριο. Ο υπολογιστής γενικά και παρά την παλαιότητα του δεν έχει προβλήματα και οι ενημερώσεις του λειτουργικού γίνονται κανονικά. Ελπίζω να είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.