Έχω κάνει εγκατάσταση του Lubuntu 12.04 από την αρχή και στη συνέχεια έκανα την τροποποίηση που αναφέρει εδώ:
https://help.ubuntu.com/community/PAE/PentiumMστο κάτω μέρος, εκεί που γράφει "Upgrading". Μετά ξεκίνησα την αναβάθμιση σε 14.04 που προτείνει ο διαχειριστής ενημερώσεων και αυτή ξεκίνησε κανονικά. Έφτασε στο σημείο όμως που λέει "Εγκατάσταση των αναβαθμίσεων" και εκεί φαίνεται να κινείται η μπάρα δεξιά αριστερά ατέρμονα χωρίς να ανάβει το λαμπάκι του δίσκου. Άρα καπούτ και αυτή τη φορά. Τελικά το ίδιο μου είχε κάνει και με την εγκατάσταση του edubuntu-desktop...
Να πω εδώ ότι στο πιο πάνω λινκ και στις οδηγίες για τροποποίηση σε PAE kernel αναφέρει κάπου, μετά την εντολή:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
uname -a
ότι:
έγραψε:This should output a line where the version number (eg. 3.11.0-17) ends with "-generic" and is 3.11.x or above.
σε εμένα όμως επέστρεψε κάτι σε 3.2.0- κλπ. Άρα εδώ πρέπει να είναι το θέμα. Και αυτή η τροποποίηση του πυρήνα πάλι ισχύει τελικά για...τελείως πρόσφατους πυρηνες. Δηλαδή ούτε με αυτό τον τρόπο μπορώ να κάνω την αναβάθμιση, έστω σε Lubuntu 14.04.
Υπάρχει κάποια άλλη ιδέα εδώ; Γιατί με αυτόν τον τρόπο ο συγκεκριμένος υπολογιστής θα μείνει εφ' όρου ζωής με Lubuntu 12.04