Προβλημα εκκινησης user

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Re: Προβλημα εκκινησης user

Δημοσίευσηαπό konnn » 05 Απρ 2015, 00:20

Δεδομένου πως, παρά τα άσχημα σχόλια, το θέμα περιέχει μερικές πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν κάποιο χρήστη και έχουν εγκυκλοπαιδική πληροφορία για συζήτηση αφήνεται ακόμα ανοικτό. Αφαιρέθηκαν υβριστικά σχόλια που δε τιμούν κανέναν και η συντονιστική ομάδα θα μελετήσει το κλείδωμα.Αν όμως επαναληφθούν άσχημες λέξεις θα κλειδώσει αυτόματα.
Γενικότερα ας φανταστούμε όλοι ένα διάλογο με τέτοιες λέξεις , τότε θα συνέβαιναν δυο πράγματα : ή που θα είχαμε μια συζήτηση όπου μεγάλο μέρος της θα ήταν για πέταμα ή δε θα είχαμε καθόλου συζήτηση αφού θα κλειδώνονταν τα θέματα.

1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Desktop : Ubuntu 16.04 64bit
a Intel Core i3 CPU 530 2.93GHz ‖ RAM 3824 MiB ‖ Intel DH55HC -
b nVidia Device [10de:1040] (rev a1)
c eth0: Intel 82578DC Gigabit Network Connection
3 Notebook : Ubuntu 16.04 64 bit
a Intel Core i3-2365M CPU @ 1.40GHz ‖ RAM 3854 MiB ‖ LENOVO 20197
b Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller
c 5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 2230 ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E

Αυτόματη υπογραφή.
Άβαταρ μέλους
konnn
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: konnn
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό matthew » 06 Απρ 2015, 20:19

Madboy έγραψε:ειμαι αρχαριος...μολις μια εβδομαδα εχω το ubuntu

Αυτό δε λέει τίποτα. & γω χρησιμοποιώ αποκλειστικά τα τελευταία 6 χρόνια ubuntu & είμαι ακόμη αρχάριος! 8-) Μερικά βασικά πραγματάκια να μάθει κάποιος, όπως να κάνει format, να περνάει τα προγράμματα που θέλει κλπ, του φτάνουν & περισσεύουν για να δουλέψει το σύστημα άνετα. Από εκεί & πέρα όποιος θέλει μελετά επιπλέον :geek: αν θέλει να κολυμπήσει σε πιο βαθιά νερά. Αλλά για τον περισσότερο κόσμο που θέλει απλά να χρησιμοποιεί το σύστημα για τις καθημερινές του εργασίες, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει.
Madboy έγραψε:τι να το κανω αφου δεν υπαρχει καμια λυση...εχω απο τις μια το μεσημερι να βαζω εντολες και κανει τα ιδια...για μενα δεν ειναι προγραμμα αυτο...τι να το κανω αν ειναι δψρεαν και δε προσφερει τιποτα..

Το ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα σε σένα δεν σημαίνει ότι το λογισμικό είναι σκάρτο & προβληματικό για όλους, ή ότι το πρόβλημα δεν λύνεται κιόλας. Μην το παρατάς, προσπάθησε πάλι αφού θα κάνεις & θα κάνεις format, ή μπορείς να δοκιμάσεις & άλλες διανομές.
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Madboy » 06 Απρ 2015, 23:01

matthew έγραψε:
Madboy έγραψε:ειμαι αρχαριος...μολις μια εβδομαδα εχω το ubuntu

Αυτό δε λέει τίποτα. & γω χρησιμοποιώ αποκλειστικά τα τελευταία 6 χρόνια ubuntu & είμαι ακόμη αρχάριος! 8-) Μερικά βασικά πραγματάκια να μάθει κάποιος, όπως να κάνει format, να περνάει τα προγράμματα που θέλει κλπ, του φτάνουν & περισσεύουν για να δουλέψει το σύστημα άνετα. Από εκεί & πέρα όποιος θέλει μελετά επιπλέον :geek: αν θέλει να κολυμπήσει σε πιο βαθιά νερά. Αλλά για τον περισσότερο κόσμο που θέλει απλά να χρησιμοποιεί το σύστημα για τις καθημερινές του εργασίες, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει.
Madboy έγραψε:τι να το κανω αφου δεν υπαρχει καμια λυση...εχω απο τις μια το μεσημερι να βαζω εντολες και κανει τα ιδια...για μενα δεν ειναι προγραμμα αυτο...τι να το κανω αν ειναι δψρεαν και δε προσφερει τιποτα..

Το ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα σε σένα δεν σημαίνει ότι το λογισμικό είναι σκάρτο & προβληματικό για όλους, ή ότι το πρόβλημα δεν λύνεται κιόλας. Μην το παρατάς, προσπάθησε πάλι αφού θα κάνεις & θα κάνεις format, ή μπορείς να δοκιμάσεις & άλλες διανομές.

Εκανα φορματ και εβαλα και τη 14.10 και ολα μια χαρα τωρα.
Εβαλα και kde plasma.
Οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο τα windows ειναι ναι και για αυτο το κρατω.
Αλλα με νευριασε πολυ που ξαφνικα κλειδωσε και δεν με εβαζε μεσα στο συστημα.
Τελος παντων το φορματ με εσωσε.
Madboy
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Ilias95 » 07 Απρ 2015, 00:03

Γύρνα στα windows, θα σε ξανανευριάσει.

Spoiler: show
Και συ θα ξανανευριάσεις όποιους προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν.
Ilias95
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό George Pantelis » 07 Απρ 2015, 00:09

Φίλε, Μadboy, καλωσόρισες στο φόρουμ μας. Επίτρεψέ μου όμως να παρατηρήσω ότι.. you get easily mad. :P Να θυμάσαι πως όλες/οι εδώ όταν κάποιο μέλος αναφέρει πρόβλημα, αφιερώνουν χρόνο σε ψάξιμο (δεν είναι πάντα γνώστες της λύσης) αλλά και στην παροχή βοήθειας. Οι αντεγκλήσεις λοιπόν δεν προσφέρουν τίποτα στο ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από το να επιλυθεί το πρόβλημα. Σαν νέος χρήστης που λες πως είσαι, θα τις κάνεις τις "πατάτες" σου και η κοινότητα θα είναι εδώ πάντα εδώ για υποστήριξη. Σου μιλάω από προσωπική πείρα... :thumbup:
Οσον αφορά αυτή σου την φράση...
Madboy έγραψε:Οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο τα windows ειναι ναι και για αυτο το κρατω

...δουλεύοντας το καινούριο σου λειτουργικό θα ανακαλύψεις και άλλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα Windows. Συνοπτικά, δες εδώ. Το κάθε παράθυρο που θα σου εμφανίσει κρύβει περισσότερες πληροφορίες. Κλικ επάνω του και θα τις δεις... :geek:
http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el
1 Γνώσεις Linux: Μέτριες ┃ Προγραμματισμού: Οχι ┃ Αγγλικών: Αριστο
2 EndeavourOS KDE plasma / Gnome, Ubuntu 22.04 5.15.0-30-generic 64bit (el_GR.UTF-8,Gnome ubuntu), Arch linux (VM)
3 Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz ‖ RAM 3908 MiB ‖ Dell Inc. 0F328M - Dell Inc. Latitude E6500
4 Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915
5 eth0: Intel 82567LM Gigabit Network Connection [8086:10f5] (rev 03) ⋮ wlan0: Intel WiFi Link 5100 [8086:4232]
Άβαταρ μέλους
George Pantelis
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: George Pantelis
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα