Γεια σας παιδια!
Μια βοηθεια η μια γνωμη δικη σας παρακαλω γιατι το ψαχνω ενα χρονο αυτο το προβλημα και δεν βγαζω ακρη!
Εχω τρεις δισκους στον υπολογιστη μου, δεν ειναι ssd, ειναι hdd (αν ονομαζονται ετσι.)
sda 500GB Windows
sdb 500GB Ubuntu
sdc 600GB Fedora σε ενα παρτισιον και στο αλλο παρτισιον με 300G θελω να βαλω Manjaro KDE (αρα ειναι κενο παρτισιον.)
Το προβλημα μου ειναι οτι οταν ειναι κουμπωμενοι και οι τρεις δισκοι δεν μπορει να μπει Manjaro.
Oποιαδηποτε αλλη διανομη oπως ubuntu, fedora, antergos, linux mint, open suse που εχω δοκιμασει μπορω να την εγκαταστησω χωρις προβλημα.
Που μπορει να οφειλεται αυτο;
Οταν λεω δεν μπορω να εγκαταστησω Manjaro εννοω οτι βαζω το Live dvd/usb, ξεκιναω την εγκατασταση, και πριν φτασει στην καρτελα που διαλεγουμε δισκο/παρτισιον, swap κτλ για να συνεχισουμε την εγκατασταση, κολλαει εκει και δεν συνεχιζει!
Μολις τωρα ομως ετσι τυχαια δοκιμασα να ξεκουμπωσω τον δισκο sdc με τα 600GB για να δω αν φταιει ο συγκεκριμενος δισκος και βλεπω οτι η εγκατασταση του manjaro μπορει να γινει. Προχωραει δηλαδη ο εγκαταστατης στην καρτελα που διαλεγουμε παρτισιον, και εκει μεσα βλεπει τους δισκους sda και sdb (Windows και Ubuntu) μιας και εχω ξεκουμπωσει τον δισκο με τα 600 GB.