από nikolinux » 24 Νοέμ 2017, 22:50
Λοιπόν παιδια καλησπέρα οταν εκτελώ την εντολή " sudo fdisk -1 "
Μου βγαζει:
fdisk : invalid option -- '1'
Try ' fdisk --help ' for more information.
Να σας πω την αλήθεια, το έτρεξα, αλλά μου έβγαλε ένα κατεβατό που το έκλεισα γιατί πονοκεφάλιασα και μόνο που σκέφτηκα να το ξανακοιτάξω
Μήπως πρέπει να ξαναεγκαταστήσω τα win 10 και να ξανακάνω από την αρχή όλη την διαδικασία ?
Την πρώτη φορά που το είχα εγκαταστήσει, ίσως πρέπει να πω , ότι δεν έκανα απλά εγγραφή στον ssd πανω στα win αλλα εβαλα και κατι κωδικους κρυπτογράφησης για τους δίσκους αν θυμάμαι καλά, για μεγαλύτερη ασφάλεια? ..κατι τέτοιο! και έτσι όταν έκανα την πρωτη επανεκκίνηση (γιατί το ξαναεγκατάστησα κάνα δυο φορές μετά, μήπως κάτι στρώσει) όταν μου ζήτησε τους κωδικούς δεν τους έπαιρνε σαν σωστούς με τα πεζά που εγώ μπορούσα να δώσω
γιατί είχα κάνει το λάθος και έβαλα κάπου κωδικό με κεφαλαία και όταν την πρώτη φορά πήγε να επανακινήσει έβαζα κωδικούς αλλά το πληκτρολόγιο δεν έδινε κεφάλαια γράμματα!
Και έτσι προσπαθώντας να το διορθώσω έκανα δύο τρεις εγκαταστάσεις του λειτουργικού ξανά αλλά τίποτα
1 Γνώσεις Linux: Καθόλου ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 16.04 64bit (el_GR.UTF-8),
3 Intel Core i7 CPU 920 2.67GHz ‖ RAM 16034 MiB ‖ ASUS INC. P6T SE
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Curacao XT / Trinidad XT [Radeon R7 370 / R9 270X/370X] [1002:6810]
5 enp6s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 02)